Aydın'da Basketbol Bölge Şampiyonası Tamamlandı - Son Dakika
Spor

Aydın'da Basketbol Bölge Şampiyonası Tamamlandı

Aydın\'da Basketbol Bölge Şampiyonası Tamamlandı

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan U15 Kızlar 2.Bölge Basketbol Şampiyonası Aydın Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakalar ile tamamlandı.

29.03.2018 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan U15 Kızlar 2.Bölge Basketbol Şampiyonası Aydın Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakalar ile tamamlandı.

Bölge şampiyonasına Alanya Belediyespor, Manisa Kocatürk Koleji, Datça Belediyespor, 35 Albatros Spor ve Aydın'ı temsilen Nazilli Belediyespor olmak üzere beş takım katıldı.

Altı gün boyunca devam eden müsabakaların ardından Bölge Şampiyonasını İzmir 35 Albatros Spor 1'inci, Manisa Kocatürk Koleji 2'nci olarak tamamlandı.

Yarı Finallere Katılacaklar

Müsabakaların sonunda şampiyon olan İzmir 35 Albatros Spor ve ikinci olan Manisa Kocatürk Koleji 10 - 13 Nisan 2018 tarihleri arasında Adana'da yapılacak yarı finallere katılma hakkı kazandı.

U15 Kızlar 2.Bölge Basketbol Şampiyonasının ardından müsabakalara katılan sporculara Basketbol Federasyonu Başkanlığı tarafından başarı belgesi verildi. Takımlara başarı belgelerini Aydın Basketbol İl Temsilcisi Ömer Görür ile TBF Gözlemcisi Emre Başa takdim etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aydın'da Basketbol Bölge Şampiyonası Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement