Aydın'da Okul İdarecileri Bilgilendirildi - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Okul İdarecileri Bilgilendirildi

Aydın\'da Okul İdarecileri Bilgilendirildi

Hacettepe Üniversitesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, Aydın’daki ilk ve ortaokul idarecilerini ‘Yöneticilik’ konusunda bilgilendirdi.

02.05.2015 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hacettepe Üniversitesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, Aydın'daki ilk ve ortaokul idarecilerini 'Yöneticilik' konusunda bilgilendirdi.

Aydın'da eğitim dünyasının ünlü isimlerinden olan ve ömrünü eğitime adamış Hacettepe Üniversitesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aytaç Açıkalın'ın katılımıyla il genelinde bulunan ilk ve ortaokul ile lise okul müdürlerine yönelik "Yönetici Bilgilendirme Semineri" düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Mavi, İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Aydın ve şube müdürlerinin de katıldığı konferansta, sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, katılımcılara sorduğu kısa sorular ve aldığı cevaplarla konferansın çok sıcak ve samimi bir havada gerçekleşmesini sağlayarak, büyük beğeni topladı.

Yıllarını eğitimin birçok kademesinde geçiren Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, eğitimcilerin yapması gereken birçok noktaya örneklerle değinirken, sempatik ve ülkemizdeki yaşanmış olaylardan örnekler verdi. Açıkalın; eğitimin insanların duygu, düşünce ve davranışlarda yeni ve farklı durumlar ve kazanımlar elde etmek için gerekli olduğunu ifade etti.

Konferansın sonunda Prof. Dr. Aytaç Açıkalın'ın kitapları katılımcı okul idarecilerine dağıtıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Okul İdarecileri Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement