Aydın'da Tazelenme Üniversitesi Kurulma Süreci Hızlanıyor - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Tazelenme Üniversitesi Kurulma Süreci Hızlanıyor

Aydın\'da Tazelenme Üniversitesi Kurulma Süreci Hızlanıyor

Adnan Menderes Üniversitesi bünyesinde Geroatlas 60 Yaş Üstü Tazelenme Üniversitesinin kurulumu için çalışmalar yürüten ekip, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

22.11.2017 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi bünyesinde Geroatlas 60 Yaş Üstü Tazelenme Üniversitesinin kurulumu için çalışmalar yürüten ekip, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ı makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamındaki toplantıya, Aydın eski Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Akdeniz Üniversitesi Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan, ADÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yaşlı Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Güzel Dişcigil ve Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kayhan Delibaş katıldı.

Toplantıda, yaşlıların toplumsal hayata daha aktif bir biçimde katılmalarını sağlayacak Tazelenme Üniversitesi projesi hakkında bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, 60 yaş üstü Tazelenme Üniversitesi için süreci hızlandırma kararı aldıklarını söyledi. Geroatlas 60+ Tazelenme Üniversitesini kampüse kazandıracaklarını ve ADÜ'nün yaşlanma ve yaşlılık alanında çalışan, alanında saygın çok değerli öğretim üyelerinin bulunduğunu ifade eden Rektörü Bircan, "Geroatlas 60+ Tazelenme Üniversitesini yaşam boyu öğrenme olarak önemsiyoruz ve üniversitemiz adına çok önemli bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Tazelenme Üniversitesi Kurulma Süreci Hızlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement