Aydın'da trafik kazası, hurdaya dönen araçtan sapasağlam çıktılar - Son Dakika
3.Sayfa

Aydın'da trafik kazası, hurdaya dönen araçtan sapasağlam çıktılar

Aydın'da gece vakti meydana gelen trafik kazasında hurdaya dönen araçta sıkışan iki kişi kazayı yara almadan atlattı.

17.08.2019 02:23  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da gece vakti meydana gelen trafik kazasında hurdaya dönen araçta sıkışan iki kişi kazayı yara almadan atlattı. Kazanın aracın fren tertibatında çıkan bir arızadan kaynaklandığı ileri sürüldü.

Kaza gece saat 23: 15 sıralarında Efeler ilçe merkezi Tepecik kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; A.Y. isimli sürücünün yönetimindeki 09 ACB 435 plakalı araç, Tepecik Kavşağı yakınlarında iddiaya göre fren tertibatında meydana gelen bir arıza nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptı. Çarpmanın etkisi ile ters dönen otomobili gören çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne bağlı kurtarma ekipleri 112 Acil Servis ekipleri geldi.

Ekiplerin yardımı ile araçtan çıkarılan sürücü A.Y. ile yanında yolcu olarak bulunan arkadaşının kazayı yara almadan atlatması teselli kaynağı oldu. - AYDIN

Aydın\'da trafik kazası, hurdaya dönen araçtan sapasağlam çıktılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aydın'da trafik kazası, hurdaya dönen araçtan sapasağlam çıktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı
    09:42 Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı

    Bursa'da bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlar, Şaban Alper'in köpeğinin çalınmasına şahit oldu. Alper, polis ekiplerine haber vererek köpeğini bulmak için çalışma başlattı.

  • AK Parti Grup Başkanvekili'nin lüks saatiyle paylaşımı tepki çekti
    09:30 AK Parti Grup Başkanvekili'nin lüks saatiyle paylaşımı tepki çekti

    AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 562 bin TL'lik Rolex marka saatiyle sosyal medyada paylaşım yapınca büyük tepki aldı. Paylaşımın altına gelen tepkiler üzerine Yenişehirlioğlu, gönderiyi kaldırdı.


Advertisement