Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Kısa Kısa

Kuşadası Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'deki Mehmetçik'e eşya gönderdi.

06.04.2018 20:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'deki Mehmetçik'e eşya gönderdi.

Gazetecilere açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Gözalan, kursiyerlerin mendil, kese ve bandana hazırladığını söyledi.

Gözalan, " Türkiye'nin güvenliğini tehdit eden terör örgütüne karşı yapılan Afrin operasyonu kapsamında tek vücut oluyoruz, bu kampanyamız Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün desteği ile Aydın'daki Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri katkı sağlıyor. Afrin'de görev yapan Mehmetçiğimize ne yapsak azdır." dedi.

Şehit polis mezarı başında anıldı

Kuşadası ilçesinde 4 yıl önce görevi başında şehit olan polis memuru Fuat Kaplan, mezarı başında anıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen programda Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, şehit polisin ailesi, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar Adalızade Mezarlığı'ndaki şehit polis memuru Fuat Kaplan'ın mezarı başında dualar okudu.

Çine

Çine A3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleştirilen 40 hadis ezberleme yarışmasında başarılı olan mahkumlar için ödül töreni düzenlendi.

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen yarışmanın ödül törenine, Çine Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Kaya, Çine Müftüsü Mehmet Atay ve mahkumlar katıldı.

Burada konuşma yapan Atay, mahkumlara seslenerek, "Sizler şimdi burada Peygamber Efendimizin 40 hadisini ezberlediniz, çok güzel çok faydalı bir iş yaptınız, bu öğrendiğimiz hadisleri hayatımıza, yaşantımıza aktarabilirsek bundan sonraki yaşantımız öncesiyle sonrası arasında mutlaka büyük farklar olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Savcısı Kaya ise, şunları kaydetti:

"Burası cezaevi olmaktan ziyade ıslah evidir. Burada böyle faydalı aktivitelerin olması çok güzel, bu programda emeği geçen Müftümüz Mehmet Atay hocamıza, Başgardiyan Said Serin Bey'e ve yarışmayı organize eden Mehmet Kuşaksız hocamıza teşekkür ediyorum."

Öte yandan Polis Haftası dolayısıyla ilçedeki Çarşı Merkez Camisi'nde Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından polis şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu ve lokma hayrı yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement