Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın\'dan Kısa Kısa

Nazilli Belediyesi personeline Büyükşehir Yasası anlatıldı Didim'de "Sondan sonra" adlı tiyarto oyunu sahnelendi.

21.12.2013 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın büyükşehir statüsü kazanması nedeniyle, Nazilli Belediyesi'nde personele "Büyükşehir Belediyesi uygulamaları" anlatıldı.

Nazilli Belediyesinin hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında, Güney Ege Kalkınma Ajansı desteğinde Belediye Meclis Salonunda düzenlenen etkinliğe başkan yardımcıları, daire müdürleri, şefler ve ilgili personel katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, seminerdeki konuşmasında, Büyükşehir Yasasının anlaşılmasını sağlamak, uygulamada karşılaşılabilecek sorunların giderilmesini sağlamak amacıyla etkinliğin düzenlendiğini bildirdi.

Seminerde, Türkiye Belediyeler Birliği Eğitim Müdürü Halil İbrahim Azak ile Türkiye Belediyeler Birliği Hukuk İşleri Müdürü Av. Zeliha Mercimek, 6360 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanuna göre Nazilli Belediyesine bağlanacak belde belediyelerin devir ve tasfiye işlemleri, 5393 sayılı Belediye Kanunu ile belediye organlarının yönetimi, görev, yetki ve sorumlulukları konularında uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Didim'de "Sondan sonra" adli tiyatro oyunu sahnelendi

Emre Kınay ve Ahu Türkpençe'nin rol aldığı "Sondan Sonra" adlı tiyatro oyununu, Akbük Belediyesi'nin girişimleriyle Didim'de sahnelendi.

Didim Ticaret Odası Aytaç - Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş izledi.

İstanbul Duru Tiyatrosu'nun sahnelediği oyunu vatandaşlar ücretsiz izledi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement