Aydın Down Sedromlu Necmiye'nin Saçları Bir Kanser Hastası İçin Peruk Olacak - Son Dakika
3.Sayfa

Aydın Down Sedromlu Necmiye'nin Saçları Bir Kanser Hastası İçin Peruk Olacak

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki down sendromlu Necmiye Mercan, saçlarını Dünya Engelliler Günü'nde lösemi hastalarına peruk yapılması için bağışladı.

02.12.2018 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki down sendromlu Necmiye Mercan, saçlarını Dünya Engelliler Günü'nde lösemi hastalarına peruk yapılması için bağışladı.

Nazilli Güzelköy Özel Eğitim Okulu'nde eğitim gören down sendromlu Necmiye Mercan'ın saçlarının uzaması üzerine, okul yetkilileri velisinden kestirmelerini istedi. Bunun üzerine kuaförlük yapan baba Hidayet Mercan, kızının saçlarını, kendi kesti. Baba Mercan, ardından da bu saçları eşi Bakiye Mercan ve kızı Necmiye Mercan ile kanser hastalarına peruk yapılmak üzere Aydın'ın Kuşadası ilçesine gelerek kuaför Kenan Kaya'ya bağışladı. Meslektaşı Kenan Kaya'yı daha önceden tanıdığını belirten Hidayet Mercan, Kendisinden kanserli hastalar için yaptığı peruklarla ilgili bilgi almıştım. Kızımın saçları da okuldan kesilmesi istenince aklıma geldi. Bu fikrimi kızıma anlatıp, saçlarını kanser hastalarına peruk yapılmak için bağışlayabileceğimizi söyleyince çok mutlu oldu. Bugün de gelip kızımın kestiğimi saçlarını ailecek Kenan Bey'e teslim ettik. Mutlu bir şekilde e imize dönüyoruz dedi.

Kuaför Kenan Kaya da Necmiye'yi kocaman yüreği için kutluyorum. Bu saçlarla yapacağım peruğu takacak hasta çok şanslı dedi.

Aydın Down Sedromlu Necmiye\'nin Saçları Bir Kanser Hastası İçin Peruk Olacak
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Aydın Down Sedromlu Necmiye'nin Saçları Bir Kanser Hastası İçin Peruk Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement