Aydın Eşini Öldürüp, İntihar Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Aydın Eşini Öldürüp, İntihar Etti

Eşini öldürüp, intihar ettiAYDIN'ın Nazilli ilçesinde cinnet getiren Mehmet K. (71) eşi Cemile K.'yi (66) öldürdükten sonra başına dayadığı aynı tabanca ile intihar etti.

01.10.2018 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşini öldürüp, intihar etti

AYDIN'ın Nazilli ilçesinde cinnet getiren Mehmet K. (71) eşi Cemile K.'yi (66) öldürdükten sonra başına dayadığı aynı tabanca ile intihar etti.

Emekli inşaat ustası Mehmet K., dün saat 21.45 sıralarında, Pınarbaşı Mahallesi 1 Sokak'taki evlerinde eşi Cemile K. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlerine hakim olamayan Mehmet K., cinnet getirip, eşine tabanca ile peşpeşe 4 el ateş etti. Ardından aynı tabancayı başına dayayıp intihar etti. Silah seslerini duyan komşularının durumu 155 Polis İmdat ihbar hattına ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Eve giren polis ve sağlık ekipleri yerde kanlar içinde yatan Mehmet K. ile göğsüne 2 kurşun isabet ettiği belirlenen Cemile K.'nin yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Mehmet ve Cemile K., çiftinin cesetleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aydın Eşini Öldürüp, İntihar Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Aydın Eşini Öldürüp, İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement