Aydın Gençliği Zafertepe'ye Çıktı - Son Dakika
Yerel

Aydın Gençliği Zafertepe'ye Çıktı

Aydın Gençliği Zafertepe\'ye Çıktı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen "Gençlik Şühedanın İzinde Dumlupınar'dan Zafertepe'ye" projesine katılan Aydınlı 320 genç, kurtuluş mücadelesinin verildiği cepheleri ziyaret etti.30 Ağustos 2013 Zafer Bayramı kutlamaları...

04.09.2013 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen "Gençlik Şühedanın İzinde Dumlupınar'dan Zafertepe'ye" projesine katılan Aydınlı 320 genç, kurtuluş mücadelesinin verildiği cepheleri ziyaret etti.

30 Ağustos 2013 Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığının organize ettiği "Gençlik Şühedanın İzinde Dumlupınar'dan Zafertepe'ye" adlı projeye Aydınlı gençlerde büyük ilgi gösterdi. Proje kapsamındaki geziye Aydın'dan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın Gençlik Merkezi'nin organizesiyle bir araya gelen 320 genç katıldı. Aydın'dan sekiz ayrı otobüsle Dumlupınar'a giden Aydınlı gençler, Zafertepe'deki anma etkinliklerinde Kurutuluş Savaşı'nda şehit düşen atalarını mücadelenin verildiği cephelerde andı.

Gençlik Şühedanın İzinde Dumlupınar'dan Zafertepe'ye" adlı anma etkinliği Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın yaptığı açılış konuşması ile başladı. Programda şehitliğe yapılan yürüyüşün ardından Serkan Tuncer'in okuduğu şiirler ve ardından sanatçı Ertuğrul Erkişi'nin verdiği Türkü Konseri ile sona erdi.

Gençlik Şühedanın İzinde Dumlupınar'dan Zafertepe'ye" adlı projeye katılan Aydınlı gençler, anma programı ile ilgili memnuniyetlerini ifade ederek, düzenlenen etkinlik nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığı'na teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Gençliği Zafertepe'ye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement