Aydın İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Aydın İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Aydın İl Koordinasyon Kurulu üçüncü dönem toplantısı, Kuşadası ilçesinde gerçekleştirildi.

20.07.2017 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İl Koordinasyon Kurulu üçüncü dönem toplantısı, Kuşadası ilçesinde gerçekleştirildi.

İlçedeki bir otelde yapılan toplantı öncesi gazetecilere açıklama yapan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, il genelinde 4 milyar 144 milyon liralık projenin olduğunu, bu projelerin 964 milyon liralık yatırımla yüzde 23 oranında gerçekleştiğini söyledi.

Aydın'da DSİ'nin 134 milyon liralık yatırımla ilk sırada, Karayolları'nın da 83 milyon lira ile ikinci sırada yer aldığını belirten Vali Köşger, eğitim sektöründe 24 derslikli bir okulun tamamlandığını, 4 lise, 4 ortaokul ve 1 ilkokulun yapımının devam ettiğini aktardı.

Diğer yatırımlar hakkında da bilgi veren Köşger, şöyle konuştu.

"Enerji alanında Aydın- Nazilli Jeotermal enerji hattı yenileme çalışmaları yapılıyor. Sağlık alanında 800 yataklı şehir hastanesi ile 150 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi olmak üzere toplam 950 yataklı hastane kompleksinin ihale çalışmaları devam ediyor. Spor alanında ise Kuşadası'nda yapılan bin kişilik spor salonu kabul aşamasındadır. Nazilli Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaat işlemleri devam ediyor. Köşk ilçesindeki 500 kişilik salon için nisan ayında yer teslimi yapıldı. İnşaatı 450 günde tamamlanacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement