Aydın'ın Yüzü Bu Hale Geldi - Son Dakika
Magazin

Aydın'ın Yüzü Bu Hale Geldi

Aydın\'ın Yüzü Bu Hale Geldi

"Saba Tümer ile Bugün" programına konuk olan Aydın yüzüyle ilgili herkesin merak ettiği konuya açıklık getirdi.

24.01.2012 17:03  Güncelleme: 07:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saba Tümer'in sunduğu "Saba Tümer ile Bugün" programına konuk olan Aydın yüzüyle ilgili herkesin merak ettiği konuya açıklık getirdi.

Türkiye'de bir dönem "Kuşum Aydın" olarak anılan ünlü şarkıcı ve sunucu Aydın, yüzünden olduğu estetik ameliyatlarla ilgili büyük problemler yaşıyor. Zamanında yüzüne enjekte edilen dolgularla büyük problemler yaşayan Aydın bu durumdan kurtulmak istiyor.

Yurt dışından kesin dönüş yaptığını söyleyen şarkıcı Aydın, yüzünde yaşadığı rahatsızlıklardan dolayı ameliyat olacağını açıkladı.

Aydın defalarca ameliyat olduğu yüzüyle ilgili bir çok problem yaşadığını bir dönem yüzünün mosmor olduğunu ancak şuan daha iyi olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Zamanında yüzümle ilgili bir problem yaşadım. Çok büyük şanssızlık. Bazılarında oluyor maalesef. Yüzüme enjekte edilen dolgular alerji yaptı. Yüzüm morardı. Yüzümdeki kan dolaşımında sorun yaşıyorum. O yüzden yüzüm şiş duruyor. Bunları kazıyacaklar. Benim sürekli yüzümle oynadığımı düşünüyorlar ancak beş yıldır yüzüme elimi sürmüyorum. Şimdi kısa bir ameliyat geçireceğim. Ondan sonra projelerime devam edeceğim."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Aydın'ın Yüzü Bu Hale Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement