Aydın Kızılay'dan 24 Kasım'da Kan Bağışlayan Öğretmenlere Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Aydın Kızılay'dan 24 Kasım'da Kan Bağışlayan Öğretmenlere Teşekkür

Aydın Kızılay\'dan 24 Kasım\'da Kan Bağışlayan Öğretmenlere Teşekkür

Türkiye Kızılay Derneği Aydın Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kan bağışında bulunan öğretmenlere Kızılay rozetiyle teşekkür etti.

24.11.2016 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kızılay Derneği Aydın Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde kan bağışında bulunan öğretmenlere Kızılay rozetiyle teşekkür etti.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde başta öğretmenler olmak üzere vatandaşların da büyük destek verdiği bir kan bağışı kampanyası düzenledi. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ve Türkiye Kızılay Derneği Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci Öğretmenler Günü kutlamalarının yapılacağı Aydın Kültür Merkezi önünde kurulan stantta kan bağışlaya öğretmenleri ziyaret etti.

Kızılay Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci, Öğretmenler Günü'nde böylesine anlamlı bir kampanya düzenleyerek Kızılay'ın çalışmalarına destek veren İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ve kan bağışında bulunan öğretmenlere Kızılay rozeti takarak hem teşekkür etti hem de Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bu kampanyayla bölgede bir ilki gerçekleştirdiği kaydeden Bekir Sıtkı Pekmezci, "İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde bu anlamlı kampanyayı düzenledi. Bu kampanya öğretmenlere yönelik olarak bölgemizde gerçekleşen en büyük kan bağışı organizasyonu olarak büyük önem taşıyor. Bu nedenle başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet henüz millet namını almak yeteneğini elde edememiştir. Ona alelade bir kütle denir, millet denmez. Öğretmenlik, insanlık tarihinin en eski ve en kutsal mesleklerindendir. İdealizmini hiçbir zaman yitirmeyen öğretmenlerimiz, toplumda her zaman yol gösterici olmuştur. Gelişmiş bir Türkiye, ancak eğitime ve öğretmenlerimize verdiğimiz değer nispetinde tesis edilebilir. Gece gündüz sevgi, şefkat ve özveri ile çalışan öğretmenlerimize hak ettiği değeri vermeliyiz. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile tüm öğretmenleri kutluyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Kızılay'dan 24 Kasım'da Kan Bağışlayan Öğretmenlere Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement