Aydın Kuşadası'nda Kaçak Göçmen Hareketliliği - Son Dakika
3. Sayfa

Aydın Kuşadası'nda Kaçak Göçmen Hareketliliği

Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında bir grup kaçak göçmen, denizde zor anlar yaşayınca Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istedi.

04.09.2018 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında bir grup kaçak göçmen, denizde zor anlar yaşayınca Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istedi. Bölgeyi araştıran ve lastik botu karaya vurmuş halde bulan ekipler, polisin de verdiği destekle kıyıya çıkan 33 kaçak göçmeni yakaladı.

Yunanistan'ın Sisam Adası'na gitmek amacıyla Kuşadası Körfezi'nden lastik botla dün (pazartesi) denize açılan bir grup kaçak göçmen, zor anlar yaşadı. Saat 05.20'de yardım isteyen kaçaklardan haberdar olan Sahil Güvenlik ekipleri, bölgeye hareket etti. Sahil Güvenlik helikopteri çevreyi havadan kontrol etti. Lastik botun karaya vurmuş olduğu, kaçakların ise karaya çıkıp kaçtığını belirlendi. Durumdan haberdar edilen polis ekipleri, bölgede önlem aldı. 14'ü Irak, 13'ü Afganistan ve 6'sı Suriye uyruklu olmak üzere toplam 33 kaçak yakalandı. Kaçaklar işlemleri sonrası Aydın Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Aydın Kuşadası\'nda Kaçak Göçmen Hareketliliği
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Aydın Kuşadası'nda Kaçak Göçmen Hareketliliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement