Aydın MHP'li Başkan Alıcık'tan AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Politika

Aydın MHP'li Başkan Alıcık'tan AK Parti'ye Ziyaret

MHP'li Başkan Alıcık'tan AK Parti'ye ziyaret'Cumhur İttifakı'nın yerel seçimde için yeniden aday gösterdiği Aydın'ın Nazilli ilçesinin Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık, AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

14.01.2019 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'li Başkan Alıcık'tan AK Parti'ye ziyaret

'Cumhur İttifakı'nın yerel seçimde için yeniden aday gösterdiği Aydın'ın Nazilli ilçesinin Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık, AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Nazilli Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık, AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Cumhur İttifakı'nın Nazilli Belediye Başkan adayı olan Alıcık'ı, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, her iki partinin kadın ve gençlik kolları başkanları da ziyarette hazır bulundu. Birlik, beraberlik içinde çalışarak başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediye başkanlıklarını kazanmayı hedeflediklerini belirten Alıcık, "Tüm gelirler, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde toplanmakta. Dağılımda ve paylaşım buradan yapılmakta. Bu dağıtımlar, adil bir şekilde yapılmamakta. İşte biz çok çalışarak, bunun için Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmak zorundayız" dedi.

Nazilli'de görevi Esat Ergüler başkandan devraldığını belirten Alıcık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Nazilli halkının gönlüne taht kurmuş, 3 dönem belediye başkanlığı yapmış bir başkandı. Ağır bir yükün altına girdiğimizi o zaman anladım. Bu yükün altından kalkabilmek için arkadaşlarımızla çok çalıştık. Gece- gündüz mücadele ettik, bu noktaya geldik. Her şeyi izlemek lazım. Sokağa inmek lazım. Halk ile iç içe olmak lazım. Çok iş yapıyoruz ama yaptıklarımızı halkımıza anlatamıyoruz. Yaptıklarımızı halkımıza anlatmamız lazım. Bunu da kadınlarımız tüm ilçeyi gezip anlatmalı. Biz Nazilli'de böyle yaptık."

Aydın MHP\'li Başkan Alıcık\'tan AK Parti\'ye Ziyaret
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Aydın MHP'li Başkan Alıcık'tan AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement