Aydın MHP, Ömer Arif'in akülü araç isteğini yerine getirdi - Son Dakika
Güncel

Aydın MHP, Ömer Arif'in akülü araç isteğini yerine getirdi

Aydın MHP, Ömer Arif\'in akülü araç isteğini yerine getirdi

AYDIN (İHA) – Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan bir çocuktan gelen akülü araç isteğini yerine getiren MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, "Ömer Arif bugün dünden daha mutlu, yarın için daha umutlu" dedi.

03.08.2019 08:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN (İHA) – Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan bir çocuktan gelen akülü araç isteğini yerine getiren MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, "Ömer Arif bugün dünden daha mutlu, yarın için daha umutlu" dedi.

Burak Pehlivan, akülü araç tesliminde yaptığı açıklamada; "Hediyemiz olan akülü araç ile Ömer Arif evladımız hareket kazanacak. Hep mutlu olsun. Güzel günlerde kullansın inşallah. Hareketleri kısıtlı hemşerilerimize hizmet etmek onların ihtiyaç ve taleplerine cevap vermek sosyal hayattaki etkinliklerini genişletip yaşam şartlarını ve kalitelerini yükseltmek öncelikli görev ve sorumluluklarımızdandır.

MHP Efeler İlçe Başkanımız Ahmet Baskın, il ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte; Ömer Arif evladımızın akülü araç isteğini yerine getirerek mutluluğuna şahit olduk. Allah'tan acil şifalar diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın MHP, Ömer Arif'in akülü araç isteğini yerine getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı
    21:45 Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde söyleşiye katılan jeolog ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depreme dirençli yerleşim alanların oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. Görür, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 'İskenderun'un Depremselliği ve Deprem Dirençli İskenderun' söyleyişine katıldı.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement