Aydın Protokolü Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Aydın Protokolü Bayramlaştı

Aydın Protokolü Bayramlaştı

Aydın Valisi Kerem Al, Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma töreninde tebrikleri kabul etti.

26.10.2012 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Valisi Kerem Al, Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma töreninde tebrikleri kabul etti.

Aydın Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde Vali Kerem Al ile birlikte Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, AK Parti Aydın Milletvekili, Semiha Öyüş, MHP 23. Dönem MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, İl Jandarma Komutanı J.Mu. Kur. Albay Bülent Bulut, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel ve İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulisi Akşit, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplam kuruluşu temsilcileri bir araya gelerek bayramlaştı.

Kurban Bayramı dolayısıyla aydın protokolü ile bayramlaşan Vali Al, daha sonra kurum ve kuruluşları ziyaret etti. Bayramlaşma ilk olarak Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde başladı. Huzurevi'nde, Yetiştirme Yurdun da kalan çocuklar ve Huzurevi sakinleriyle bayramlaşan Protokol, Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocukların hazırlamış olduğu muhteşem sahne gösterileri izledi. Vali Kerem Al, Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklarla 50'er TL bayram harçlığı verdi. Daha sonra Aydın Devlet Hastanesi Acil Polikliniğindeki hastalarla bayramlaşarak, acil şifalar diledi.

Polisevine geçen Aydın protokolü emniyet teşkilatı ile bayramlaştı. Ardından Jandarma Bölge Komutanlığı'na geçerek askerlerin bayramını kutladı. Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ve diğer dört meslektaşıyla birlikte uğradıkları silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Mehmet Sepetçi'nin ailesini ziyaret eden protokol tekrar başsağlığı dileyerek bayramlarını kutladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Protokolü Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement