Aydın Serpil Bildirici Memleketi Söke'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Aydın Serpil Bildirici Memleketi Söke'de Toprağa Verildi

Aydın Serpil Bildirici Memleketi Söke\'de Toprağa Verildi

Serpil Bildirici memleketi Söke'de toprağa verildiHürriyet Gazetesi Okur Temsilcisi gazeteci Faruk Bildirici'nin eşi 57 yaşındaki Serpil Bildirici, memleketi Aydın'ın Söke İlçesi'nde toprağa verildi.

08.04.2016 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serpil Bildirici memleketi Söke'de toprağa verildi

Hürriyet Gazetesi Okur Temsilcisi gazeteci Faruk Bildirici'nin eşi 57 yaşındaki Serpil Bildirici, memleketi Aydın'ın Söke İlçesi'nde toprağa verildi.

Bir süredir tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi'nde önceki gün yaşamını yitiren Serpil Bildirici'nin cenazesi, Ankara'da düzenlenen tören sonrası memleketi Aydın'ın Söke İlçesi'ne getirildi. Cenaze, Hacılar Camii'nden kaldırıldı. CHP'li Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyan, merhumenin amcası da olan Söke eski Belediye Başkanı Nejdet Özekmekçi, Aydın eski milletvekilleri Mehmet Semerci ve Zeki Rıza Postacı ile yakınları cenazeye katıldı. Yakın dostları, meslektaşları, siyasetçiler ve akademisyenler aileyi yalnız bırakmadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi tarafından cenazeye çelenk gönderildi. Cuma Namazı sonrası kılınan namazın ardından Serpil Bildirici, Söke Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Faruk Bildirici, kızları Elif ve Aslı ile birlikte cenaze öncesi ve sonrasında taziyeleri kabul etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Serpil Bildirici Memleketi Söke'de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement