Aydın Seyir Halindeki Tır, Alev Alıp Yandı - Son Dakika
3.Sayfa

Aydın Seyir Halindeki Tır, Alev Alıp Yandı

Seyir halindeki TIR, alev alıp yandıAYDIN'ın Söke ilçesindeki bir maden ocağından aldığı yükü taşıyan TIR, hareket halindeyken motor kısmından alev aldı.

15.09.2018 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyir halindeki TIR, alev alıp yandı

AYDIN'ın Söke ilçesindeki bir maden ocağından aldığı yükü taşıyan TIR, hareket halindeyken motor kısmından alev aldı. Şoförün durdurduğu araçtan dışarı çıkarak yara almadan kurtulduğu olayda alevler içinde yanan TIR, kullanılamaz hale geldi.

Beşparmak Dağı'ndaki bir maden ocağından yüklediği malzemeyi Güllük Limanı'na götürmek üzere yola çıkan Cengiz Yataz yönetimindeki 09 JU 457 plakalı TIR'ın motor kısmından, bugün saat 11.30 sıralarında Sarıkemer Mahallesi yakınlarında alevler yükseldi. TIR'ı durdurarak hemen aşağıya inen Yataz, itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirerek yardım istedi. Araç şoförü Yataz, itfaiye gelinceye kadar, yangın tüpüyle alevlere müdahale etti. Bir süre sonra itfaiye de olay yerine ulaştı. Alevlere müdahale eden ekipler, yangını söndürdü. TIR'ın ön kısmı, tamamen yandı. Jandarma, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Aydın Seyir Halindeki Tır, Alev Alıp Yandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Aydın Seyir Halindeki Tır, Alev Alıp Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement