Aydınlı Engellilere İncirliova'da Eğlence - Son Dakika
Güncel

Aydınlı Engellilere İncirliova'da Eğlence

Aydınlı engellilere İncirliova'da eğlenceAYDIN'da yaşayan zihinsel ve bedensel engelli vatandaşlar, İncirliova İlçesi'ndeki Şaban Bozkurt Parkı'nda keyifli saatler geçirdi.

15.11.2017 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınlı engellilere İncirliova'da eğlence

AYDIN'da yaşayan zihinsel ve bedensel engelli vatandaşlar, İncirliova İlçesi'ndeki Şaban Bozkurt Parkı'nda keyifli saatler geçirdi.

İncirliova Belediyesi Şaban Bozkurt Parkı'ndeki Engelsiz Yaşam alanında biraraya gelen Aydın'in diğer ilçelerindeki engelli dernekleri üyesi yaklaşık 50 engelli birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Engellileri karşılayan MHP'li İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilk kez düzenlenen etkinliğin sevincini hep birlikte yaşadıklarını belirtti. Kale, "Sizlerle burada bu güzel günde bir arada olmaktan dolayı gerçekten çok mutluyuz. Engelliler gününde aynı gün pek çok yerde etkinlikler olduğu için bugünü seçtik. Hava da çok güzel bugün de sizlere ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.

İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı ve İncirliova Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Baki Aslantaş, "Biz bir aileyiz, her zaman iyi günde ve kötü günde birlikte olacağız. Biz sadece 3 Aralık Engelliler Günü'nde bu günü kutlamak istemiyoruz. Her hafta, her gün 24 saat birbirimize destek olacağız. 6 ay önce İncirliova'da derneğimizi kurduk. Çalışmalarımıza bu etkinlikler ile devam ediyoruz" dedi.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Konuşmaların ardından etkinliğe katılan engelliler muzik eşliğinde tekerlekli sandalye ve bastonları ile eğlendi. Yürüme engelli olan Hakan Önal (36) ve Gürgün Yorulmaz'ın (45) tekerlekli sandalyede dans etmeleri büyük beğeni kazanırken, Emine Keleş (41) sandalyede eşi Burhan Keleş (52) ile birlikte dans ederek büyük alkış aldı. Engellilere eşlik eden Başkan Kale ise onların sevincine ortak oldu.

Doğuştan engelli Zafer Kesgin (24) ve Buse Okulsev (22) ebru sanatı yaptı. Etkinliğe katılan engelliler doyasıya eğlendi.

Aydınlı Engellilere İncirliova\'da Eğlence
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınlı Engellilere İncirliova'da Eğlence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement