Aydınlı Muhasebeci ve Mali Müşavirlere Yabancı Dil Öğrenme İmkanı - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Muhasebeci ve Mali Müşavirlere Yabancı Dil Öğrenme İmkanı

Aydınlı Muhasebeci ve Mali Müşavirlere Yabancı Dil Öğrenme İmkanı

Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Aydın Şubesi, üyelerine yabancı dil eğitiminde fırsat sunmak için Bemar Kariyer Okulu ve BrıtıshTown Dil Okulu ile işbirliği protokolünü yeniledi.

19.02.2015 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Aydın Şubesi, üyelerine yabancı dil eğitiminde fırsat sunmak için Bemar Kariyer Okulu ve BrıtıshTown Dil Okulu ile işbirliği protokolünü yeniledi.

Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası; Aydın Şubesi Bemar Kariyer Okulu ve BritishTown Dil Okulu ile işbirliği prokolünü yenileyerek üyelerine, çalışanlarına ve 1. Dereceden aile bireylerini İngilizce öğrenmeye ve Kariyer eğitimlerinden faydalanmaya davet ediyor.

Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Aydın Şubesi Bemar Kariyer Okulu ve BritishTown Dil Okulları ile işbirliği protokolü imzaladı. Aydın SMMMO'na kayıtlı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Meslek mensupları, oda çalışanları ve her iki grubunda birinci dereceden aile yakınlarının kurumun her türlü imkanlarından indirimli olarak yararlanmasını sağlayan protokolün imza törenine; Aydın Şubesi Bemar Kariyer Okulu ve BritishTown Dil Okulu Kurucu Müdürü Cevriye Savaşır, Aydın SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Açan; ASMMMO Yönetim Kurulu Saymanı Engin Ünsal ve Genel Sekreteri Jülide Vardar Bekem katıldı.

İşbirliği protokolünün imzalanması sürecinde Aydın Bemar Kariyer Okulu BritishTown Dil Okulu Kurucu Müdürü Cevriye Savaşır; "1991 yılında İzmir'de kurulan Bemar Kariyer Okulu; İnsan Kaynakları, Dış Ticaret E Ticaret Okulu, Satış Pazarlama Uzmanlığı, Bilgisayarlı Muhasebe ve Finans, Microsoft Office, MCPD Yazılım ve Veritabanı Uzmanlığı, MCITP Sistem Uzmanlığı, CAD Tasarım Okulu, Grafik ve WEB Tasarım Okulu, Network Uzmanlığı eğitimlerini vermekteyiz. Microsoft Gold Certified, Adobe, Autodesk, Solidworks, Nebim, Mikro, Netsis 'in yetkili eğitim; Autodesk ve Solidworks' ün aynı zamanda yetkili sertifikasyon merkeziyiz. Bu eğitimlerimizin yanında Zaman Yönetimi, Etkili ve Güzel Konuşma, Anlayarak Hızlı Okuma, Verimli Ders Çalışma, Sınav Kaygısı, Aile Danışmanlığı Eğitimi, Yaşam Koçluğu, Kişisel Gelişim vb. seminer ve eğitim programlarının hizmetini de sunmaktayız. Türkiye'nin en büyük dil okullarından birisi olan BritishTown Dil Okulları olarak ise; Avrupa Dil Portfolyosuna göre öğrencinin seviye tespit sınavı yapıldıktan sonra uygun sınıflara ve ihtiyaçlarını belirleyip uygun programlara yönlendirme ilkesi ile titizlikle çalışmaktayız. Eğitimimizi görsel, işitsel ve yabancı eğitmenler ile konuşma kulübü ile destekleyerek öğrencinin her daim sınıf içinde aktif kalmasını sağlıyoruz. Ayrıca İngilizce eğitimi başta olmak üzere; Fransızca, Rusça, İtalyanca, İspanyolca ve Almanca gibi tüm dünya dillerinin eğitimini vermekte olup öğrencilerimize 2'inci yabancı dilde yüzde 80 indirim olanağı sunmaktayız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Muhasebeci ve Mali Müşavirlere Yabancı Dil Öğrenme İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement