Aydınlı Öğrenciler Hatay'ı Ziyaret Edecek - Son Dakika
Güncel

Aydınlı Öğrenciler Hatay'ı Ziyaret Edecek

Aydınlı Öğrenciler Hatay\'ı Ziyaret Edecek

'Biz Anadoluyuz Projesi' kapsamında Aydınlı 40 öğrenci Hatay'da ziyaretlerde bulunacak.

09.03.2019 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Biz Anadoluyuz Projesi' kapsamında Aydınlı 40 öğrenci Hatay'da ziyaretlerde bulunacak.

İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ve illerde Valilikler tarafından organize edilen 'Biz Anadoluyuz Projesi' kapsamında Aydın'dan 40 öğrenci Hatay'a gitti. Aydın'dan Hatay'a doğru yola çıkan öğrenci kafilesini Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Gençlik Merkezi Müdürü Cenap Fillikçioğlu yolcu etti.

Proje kapsamında Aydın'dan Hatay'a giden öğrenciler, Hatay Valiliği tarafından hazırlanan faaliyet programı doğrultusunda, Hatay'ın tarihi ve kültürel yerlerini ve doğal güzelliklerini görme fırsatı bulacak.

'Biz Anadoluyuz Projesi' ile iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun pekiştirilmesi, ülkemizin huzuruna katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması ile birlikte, Aydın'ın tarihi ve kültürel yerlerinin tanıtılması amaçlanıyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydınlı Öğrenciler Hatay'ı Ziyaret Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    14:42 Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Konya Aksaray Kara yolunda meydana gelen kazada, tıra çarpan motosiklet sürücüsü Yasin Konukçu hayatını kaybetti. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü savrulurken, tır sürücüsü durumu bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından motosiklet sürücüsünün cansız bedeni Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Tır sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.


Advertisement