Aydınlı Öğretmenlerden 24 Kasım'da Anlamlı Bağış - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Öğretmenlerden 24 Kasım'da Anlamlı Bağış

Aydınlı Öğretmenlerden 24 Kasım\'da Anlamlı Bağış

Aydın’da görev yapan öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Gününde kan stoklarında yaşanan sıkıntıya dikkat çekmek için Kızılay’a kan bağışında bulundu.

24.11.2016 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da görev yapan öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Gününde kan stoklarında yaşanan sıkıntıya dikkat çekmek için Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde başta öğretmenler olmak üzere vatandaşların da büyük destek verdiği bir kan bağışı kampanyası düzenledi. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ve Türkiye Kızılay Derneği Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci Öğretmenler Günü kutlamalarının yapılacağı Aydın Kültür Merkezi önünde kurulan stantta kan bağışlaya öğretmenleri ziyaret etti.

Kan bağışında bulunmak için gelen Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu öğretmeni Yücel Yiğit, Düzenlenen kan bağışı kampanyasına bütün öğretmenlerin destek vermesi gerektiğine vurgu yaparak,"Uzun zamandır kan vermeyi düşünüyordum. Devamlı kan veren biriyim. Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırlamış olduğu böyle bir kampanyayla birlikte destek olmak için burada bulunuyoruz. Seve seve kan vermeye razıyız"dedi

Aydın okulda görev yapan Osman Kaşıkçıoğlu ise,"Biz burada 150 gram kan veriyoruz. Şehitlerimiz ise bu vatan için canlarını feda ederek kan veriyorlar. Şehitlerimiz anısına böyle bir kampanya düzenlenmesi anlamlı olmuştur. Bizim kanlarımız da onlara helal olsun. Milli Eğitimin düzenlemiş olduğu bu kampanyaya destek olmaktan mutluyum. Bu projeyi düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Bütün öğretmen arkadaşlarıma buraya gelip kan vermelerini tavsiye ediyorum. Hem sağlık için hemde ihtiyaç sahipleri için kan versinler. Kan vermek önemlidir" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Öğretmenlerden 24 Kasım'da Anlamlı Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement