Aydınlı Vekiller Nazilli'de Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Vekiller Nazilli'de Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluştu

Aydınlı Vekiller Nazilli\'de Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluştu

AK Parti Aydın milletvekili adayları, Nazilli’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

08.10.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın milletvekili adayları, Nazilli'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Nazilli Öğretmenevi'nde düzenlenen kahvaltı etkinliğine, AK Parti Aydın milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti MKYK üyesi ve milletvekili adayı Mehmet Erdem, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar, AK Parti Aydın milletvekili adayları Mustafa Savaş, Ersin Esenlik, Hakan Çağlar Erürker, geçmiş dönemde vekillik yapmış olan Ali Gültekin Kılınç, eski İsabeyli Belde Başkanı Kuvvet Erim ile Nazilli Ticaret Odası, Ziraat Odası, Tüm Emekliler Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Kahveciler Odası, Terziler Odası, Şehit Aileleri Derneği, Tavaslılar Derneği, Ensar Vakfı, Sol Sulama Sahil Başkanlığı ve Çağdaş Romanlar Derneği temsilcileri ve çok sayıda partililer katıldı. Etkinlikte AK Partili vekiller STK'ların sorunlarını dinleyerek görüş ve önerilerini aldı.

AK PARTİLİ ERDEM, "AK PARTİ 2. DÖNEMİNE ADIM ATIYOR"

AK Partinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 1. dönemini tamamladığını ve 1 Kasım itibariyle AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde 2. dönemine adım atacağını söyleyen AK Parti MKYK üyesi ve Aydın milletvekili adayı Mehmet Erdem, 1 Kasım itibariyle AK Partinin 2. dönemine gireceğini ifade etti. Erdem, "1 Kasım seçimlerinde Nazillimizden ve STK'larımızdan güçlü bir destek bekliyoruz. Arkadaşlarımız tabi ki sizlere hitap edecek ama öncelikle STK'larımızın önerilerini ve görüşlerini dinlemek istiyoruz. AK Parti'nin 1. dönemi geride kaldı. 14 yıllık iktidar dönemi bizim açımızdan birinci yarı birinci dönemdi. O zaman Kurucu Genel Başkanımız şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde birinci dönem tamamlandı. Şimdi 2. dönem Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığı'nda Allah'ın izni ile başlıyor. 2. dönemimizde Nazillimize ve Aydınımıza güzel şeyler yapmak için mücadele edeceğiz" dedi.

"AYDIN'IN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ"

Bölgenin sorunlarına değinen, görüş ve öneri veren STK temsilcilerine teşekkür eden AK Parti Aydın milletvekili Abdurrahman Öz, "AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun yayınladığı seçim beyannamesi AK Partinin taahhüdüdür. Seçimin önemini belirtiyoruz. Nazilli Emekliler Derneğimizin toplantıda belirttiği gibi TOKİ'nin artık Nazilli ile buluşması gerekiyor. Onlar başvurularını yaparak bu işe vesile olmak istediler. Bende şehrimiz adına görüşmelerimi yapacağım. Kuyucak'ta, Aydın'da TOKİ var Nazilli'de de olmalı. İnsanlarımız ev sahibi olsun. Emeklilerimiz ev sahibi olsun. Seçim beyannamemizde emeklilere TOKİ müjdesi taahhüt edildi. Biz taahhüt ederiz yaparız. Onlar konuşur yapamaz. Nazilli'de, Aydın'da beraber yaşıyoruz. Ben tek başıma karar noktası değilim. Odalarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla beraber ortak karar alıp bir şeye karar veririm. Benci değilim. Ben Nazillimizin ve Aydınımızın sorunlarını Ankara'da takip ederek sonuçlandıran kişi olmak istiyorum. Çıldır Havalimanı olayında da Ticaret Odalarımız ile iş birliği içerisinde ilerliyoruz. Tabi bu yatırımı hükümetimiz yapacak. Bizde bu işi sahiplenerek sonuçlandırıyoruz. Polis okulunun yerinin neresi olacağına da beraber karar verelim" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Vekiller Nazilli'de Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement