Aydınlılar 29 Ekim'i Koray Avcı ile Kutladı - Son Dakika
Magazin

Aydınlılar 29 Ekim'i Koray Avcı ile Kutladı

Aydınlılar 29 Ekim\'i Koray Avcı ile Kutladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 94’üncü yıl dönümünü Koray Avcı konseri ile kutladı.

30.10.2017 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümünü Koray Avcı konseri ile kutladı. Son dönemin popüler sanatçılarından Koray Avcı Aydınlılara unutulmaz bir gece yaşatırken, binlerce kişinin katıldığı Cumhuriyet Konseri'nde vatandaşlar meydanlara sığmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da katıldığı gecede gösteriler büyük alkış aldı.

"Aydın Cumhuriyet'in kalesidir"

Atatürk Kent Meydanı'nı dolduran yaklaşık 50 bin Aydınlının alkışları eşliğinde sahneye gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu halka hitaben yaptığı konuşmada, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eserim diye ifade ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılı kutlu olsun. Aydın Kuvayi Milliye'nin yeşerdiği yerdir. Aydın; özgürlüğün, direnişin ve Cumhuriyetin kalesidir. Aydın; Yörük Ali Efe'siyle, Çete Ayşe'siyle bu topraklarda Cumhuriyet kıvılcımını ateşleyen destanların yaşandığı topraklardır. Cumhuriyet; kadını, erkeği, yaşlısı ve genciyle inançla ve azimle kazanılmış zaferin adıdır. Cumhuriyet Bayramını her yıl olduğu gibi Aydın'da da büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum" ifadelerine yer verdi.

Atatürk Kent Meydanı'nı hıncahınç dolduran çoğunluğu gençlerden oluşan Aydınlılar Koray Avcı'nın seslendirdiği parçalarla adeta kendilerinden geçti. Hep bir ağızdan şarkılara eşlik eden yaklaşık 50 bin kişilik topluluğun heyecan ve coşkusuna sanatçı Koray Avcı hayran kaldı. Uzun yıllar Aydın'da kaldığını belirten sanatçı Koray Avcı, 'Topuklu Efe' lakaplı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu çok sevdiğini ve takdir ettiğini söyledi. Çerçioğlu, konser anısına Avcı'ya çiçek verdi.

Havuzda 29 Ekim gösterisi

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, Cumhuriyetimizin 94. yıldönümü sebebiyle Atatürk Kent Meydanı Gösteri Havuzu'nda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün görüntüleri ışıklı su perdesine yansıtıldı. Vatandaşlar Mustafa Kemal Atatürk'ün görüntülerinin yansıtıldığı ışıklı su perdesi önünde bol bol fotoğraf çekildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Aydınlılar 29 Ekim'i Koray Avcı ile Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement