Aydınspor 1923 Başkanı Atay'a 8 Ay 15 Gün Ceza (Yeniden) - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923 Başkanı Atay'a 8 Ay 15 Gün Ceza (Yeniden)

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki sezonun son haftasında Amed Sportif'le oynanan deplasman maçı sonrası Hakem Deniz Kükrek'e maç bitimi ve soyunma odası koridorunda hakaret ettiği için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilen Aydınspor 1923 Başkanı Mehmet Fatih Atay, 8 ay 15 gün hak mahrumiyeti ile 43 bin TL ceza aldı.

05.05.2016 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki sezonun son haftasında Amed Sportif'le oynanan deplasman maçı sonrası Hakem Deniz Kükrek'e maç bitimi ve soyunma odası koridorunda hakaret ettiği için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilen Aydınspor 1923 Başkanı Mehmet Fatih Atay, 8 ay 15 gün hak mahrumiyeti ile 43 bin TL ceza aldı. Atay, bu süre boyunca siyah beyazlıların maçlarına giremeyecek.

Aynı maç sonrası Aydınspor 1923 yöneticisi Dursun Çalık, 150 gün hak mahrumiyeti ve 22 bin 500 TL, Antrenör Düzgün Canpolat, 3 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 3 bin TL, futbolcu Nezir Özer de 3 maçtan men ve 3 bin TL'yle cezalandırıldı.

PTT 1'inci Lig'deki Göztepe de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında taraftarının küfürlü tezahüratı nedeniyle 40 bin TL ceza aldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını tribünden izleyenlerin Passolig kartları iç sahadaki ilk maçta bloke edildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923 Başkanı Atay'a 8 Ay 15 Gün Ceza (Yeniden) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı
    14:48 Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı

    Tokat İl Emniyet Müdürlüğü KGYS görevlileri, şüpheli bir aracı takibe alarak kovalamaca yaşadı. Polis ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsü alkollü çıktı ve cezai işlemler uygulandı.

  • İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu
    14:47 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu

    Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme bölgesindeki esnafla buluşarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

  • Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu
    14:46 Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu

    Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde park halindeyken çıkan yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

  • DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı
    14:46 DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirirken, partinin seçim stratejisinin kazandığını ve Türkiye'nin yönünü belirlediğini söyledi. Hatimoğulları, ayrıca AKP ve MHP'nin taşımalı seçmenlerle belediyeleri ele geçirdiğini belirtti ve Kobane Davası'nın ertelenmesi çağrısında bulundu. Filistin ve Kürt sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı.


Advertisement