Aydınspor 1923 Kupada Mersin İdmanyurdu Karşısında - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923 Kupada Mersin İdmanyurdu Karşısında

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son haftaların en formda takımı olarak dikkat çeken Aydınspor 1923, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'ndaki ilk maçında yarın Süper Lig temsilcisi Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.

15.12.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son haftaların en formda takımı olarak dikkat çeken Aydınspor 1923, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'ndaki ilk maçında yarın Süper Lig temsilcisi Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.

Adnan Menderes Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak müsabakayı Ali Şansalan yönetecek. Siyah-beyazlılarda sakatlığı süren golcü Serdar Karaduman forma giyemeyecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı tribün 10 TL, açık tribün 5 TL olarak belirlendi.

Takımının başında çıktığı 5 lig maçında 4 galibiyet, 1 mağlubiyet alan teknik direktör Tolga Doğantez, kupanın kendileri için çok büyük önem taşımadığını söyledi. Gruptaki müsabakaları hazırlık karşılaşması olarak değerlendirdiğini söyleyen Tolga Doğantez, şöyle devam etti:

"Elbette yenilmek için sahaya çıkmayacağız ama gruptan çıkmazsak da üzülmeyeceğiz. Bizim için lig daha önemli. Bu hafta Amed Sportif maçını da düşünerek sahaya yedek ağırlıklı kadroyla çıkarak oynayacağız."

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923 Kupada Mersin İdmanyurdu Karşısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement