Aydınspor 1923, Mehmet Şen ile Anlaştı - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923, Mehmet Şen ile Anlaştı

Aydınspor 1923, Mehmet Şen ile Anlaştı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

18.08.2014 10:15  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

Aydınspor 1923 transfer çalışmaları kapsamında Dardanelspor, Altay, Çaykur Rizespor, Orduspor ,Torku Konyaspor, Yeni Malatyaspor gibi köklü takımlarda forma giyen, son olarak İstanbul Güngörenspor'da oynayan 32 yaşındaki golcü Mehmet Şen ile geçtiğimiz sezon Taşanlı Linyitspor'da kiralık olarak oynayan Fenerbahçe'nin stoperi Hasan Erbey ile anlaşmaya vardı. Her iki futbolcu ile ikişer yıllık sözleşme yapıldığı bildirildi.

Liglerin başlamasına 15 gün kala kabuk değiştiren Efeler, transferlerini sürdürüyor. Alt liglerin önemli golcülerinden Mehmet Şen'i kadrosuna katan Efeler, Bayram Çetin dışında oyuncusunun bulunmadığı stoper mevkiine Hasan Erbey'i aldı. Her iki oyuncu da takımla antrenmanlara başladı.

Forvete Gökhan Güney, Kemal Akbaba isimlerini alan Mehmet Şen ile birlikte üçüncü forvet transferini yaptı. Efeler'in yönetiminin forvete dönük bir sol dış oyuncusuyla temasta olduğu, transferin kısa süre içerisinde bitebileceği ifade edildi.Efeler'de stopere de iki ismin transfer edilmesi bekleniyor.

DENİZ DENEMEDE

Öte yandan, Amatör Süper Lig'de Aydınspor forması giyen kaleci Deniz Çolak denemeye alındı. 28 yaşındaki kaleci son olarak Sındırgı Belediyespor forması giymişti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923, Mehmet Şen ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement