Aydınspor 1923 Nevşehir'de Kamp Yapacak - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Nevşehir'de Kamp Yapacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı için Nevşehir'e gidecek.

15.07.2014 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı için Nevşehir'e gidecek.

Aydınspor 1923 Futbol Direktörü Ümit Turmuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmalarını Efeler Mukan Perinçek Tesisleri'nde sabah ve akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdüren siyah beyazlılar yarın da Nevşehir'de kampa gireceklerini belirtti. Nevşehir'de 25 Temmuz'da bir hazırlık maçı planladıklarını söyleyen Turmuş, "Toplam 30 kişilik bir kadroyla kampa gidiyoruz. Hocamızın isteği doğrultusunda hazırlık maçları yapacağız.  Şu an için rakip belli değil ancak arkadaşlarımız çalışıyor. Biz istiyoruz ki Süper Lig, PTT 1. Lig ya da bizim grup dışından bir takımla karşılaşalım. İlk kampımızda biraz daha fiziksel ağırlık ve teknik çalışmaların ilk basamağı olacağı için aha yoğun olarak fiziksel çalışmalar yapılacak. Kampa transferi düşünülen birkaç futbolcu daha götürmek istiyoruz. Genç oyunculardan Hayrullah, Ayberk, Harun, Bencan, Yunuscan, Engin, Timur ve Aydın'ı da kampa götürüyoruz. Bunların yanında kendi altyapımızdan da futbolcular aramızda olacak. 26 Temmuz'da kamp bitiyor. Sonrasında bayram izni vereceğiz" dedi.

Bu arada, Aydınspor 1923 yönetimi, basın toplantısında imza attırılan Muhammed Burak Taşdemir, Kemal Akbaba, Emre Can Coşkun ve anlaşma yapıldığı duyurulan Fatih Ceylan ile Aykut Yenen'le anlaşmanın sağlanamaması nedeniyle kesin anlaşma sağlanmadan futbolcu ismi açıklamama kararı aldı. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Nevşehir'de Kamp Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement