Aydınspor 1923'te Dış Transfer Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923'te Dış Transfer Çalışmaları Başladı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923'te dış transfer çalışmaları başladı.

13.06.2016 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923'te dış transfer çalışmaları başladı.

Mevcut kadrosundaki futbolcularla görüşmeler yapan siyah beyazlılar ilk olarak hücum hattına takviye kararı aldı. Teknik Direktör Tarık Daşgün, yönetime verdiği listede yer alan üç futbolcu; Tokatspor'dan Emre Torun, Diyerbekirspor'dan Tunç Behram ve Sivas Belediyespor'dan Atilla Yıldırım'dan birinin alınmasını istedi.

Aydınspor'da Emre Torun isminin daha ön planda olduğu ve bu hafta içinde transferlerin netlik kazanacağı belirtildi. Emre geçen sezon 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta çıktığı 30 karşılaşmada 13 kez fileleri havalandırırken, Tunç 33 maçta 17, Atilla da 31 müsabakada 11 gol atmayı başardı. Öte yandan siyah beyazlılar, genç kaleci Engin Tuna'yı tecrübe kazanması için kiralama kararı aldı. Engin'e 3. Lig'den birçok kulübün talip olduğu belirtildi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923'te Dış Transfer Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Teknosa, Cevahir Mağazasını Dijital Konsepte Dönüştürdü
    13:10 Teknosa, Cevahir Mağazasını Dijital Konsepte Dönüştürdü

    Teknosa, yılda milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan Cevahir Teknosa mağazasını müşteri odaklı dijital konsepte dönüştürdü. Yenilenen mağaza, avantajlı fiyatlar ve katma değerli hizmetlerle 6 bin 600'ü aşkın ürün çeşidini tüketicilerle buluşturuyor. Dijital kanallarla entegre edilen mağaza, teknoloji tutkunlarına daha dijital ve yalın bir deneyim sunuyor. Ayrıca, mağazada özel alanlar ve deneyim alanları da bulunuyor. Teknosa, Türkiye genelindeki mağazalarını daha dijital ve erişilebilir konseptte yenilemeye devam ediyor.

  • Xiaomi 11T Pro için Android 14'lü HyperOS güncellemesi
    13:10 Xiaomi 11T Pro için Android 14'lü HyperOS güncellemesi

    Xiaomi, MIUI 14'ün ardından HyperOS arayüzüne geçiş yaparak 11T Pro için güncelleme vermeye başladı. Yeni güncellemeyle birlikte cihazda yenilenmiş animasyonlar ve kilit ekranı için daha fazla özelleştirme seçeneği sunulacak. Güncelleme Avrupa pazarlarında başladı ve Türkiye'ye de gelmesi bekleniyor.

  • Google, yapay zeka operasyonlarını tek ekipte birleştiriyor
    13:09 Google, yapay zeka operasyonlarını tek ekipte birleştiriyor

    Google, şirketin yapay zeka çalışmalarını hızlandırmak amacıyla ekiplerinde büyük bir yapılanmaya gitti. Şirket CEO'su Sundar Pichai, Google'ın yazılım ve donanım ekiplerini 'Platformlar ve Cihazlar' adlı yeni bir bölümde birleştirdi. Ayrıca Android çalışmalarının da bu takıma dahil edildi. Platformlar ve Cihazlar birimi, daha önce Google'ın donanım çalışmalarından sorumlu olan Rick Osterloh tarafından yönetilecek. Yeniden yapılanmanın temel amaçlarından biri; Android, Chrome, Pixel gibi teknolojiler üzerinde çalışan ekipleri birleştirmek. Google, yapay zekayı kendi ürünlerine daha iyi entegre etmek istiyor. Osterloh, yapay zeka modelleri üzerinde bağımsız olarak çalışan grupların ilerlemeyi yavaşlattığını dile getirdi. Tek bir liderin tüm yapay zeka operasyonlarını denetlemesinin doğru olacağını aktardı. Uzun süredir Android ve Chrome'un başında olan Hiroshi Lockheimer, geçişi kolaylaştırmak için Google'da yeni sorumluluklar üstlenecek. Ancak Lockheimer, Osterloh ile güç gösterisine girmeyeceğini söyleyerek iki yıldır bu yapılanma üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Google ayrıca Android'li cihazlar üreten ortaklarını desteklemeye devam edeceğini dile getirdi. Bu kapsamda kendi yapay zeka ve makine öğrenimi gelişmelerini, Platformlar ve Cihazlar biriminde daha hızlı şekilde test edebileceğini aktardı. Amazon, Apple, Microsoft gibi rakiplerin yapay zekayı kendi ürünlerine entegre etmek için yoğun çaba sarf ettiğini biliyoruz. Google da bu konuda hızlı hareket ederek, Android'den Chrome'a kadar farklı ürünlerine yapay zeka getirmek istiyor.

  • Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 10 bin motosiklet sürücüsüne 31 milyon ceza kesti
    13:09 Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 10 bin motosiklet sürücüsüne 31 milyon ceza kesti

    Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 2024 yılından bu yana yapılan motosiklet denetimlerinde 10 bin motosiklet sürücüsüne toplamda 31 milyon lira ceza kesti. Sadece Nisan ayında ise 7 bin 476 motosiklet denetlendi ve 2 bin 715 sürücüye 8 milyon lira ceza uygulandı. Denetimlerin artarak devam edeceği belirtildi.

  • Çayırova Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
    13:08 Çayırova Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

    Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, şehit ailelerini ziyaret etti. Çiftçi, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek desteklerini sürdürdü. Şehitlerin ailelerine her zaman yanlarında olduklarını belirten Çiftçi, şehitlerimizin makamlarının yüce, mekanlarının cennet olduğunu ifade etti.

  • Kırşehir Şehit Aileleri Derneği, 195 şehit için mevlit programı düzenledi
    13:07 Kırşehir Şehit Aileleri Derneği, 195 şehit için mevlit programı düzenledi

    Kırşehir Şehit Aileleri Derneği, Şehitler Haftası kapsamında 195 şehit için mevlit programı düzenledi. Dernek binasında yapılan programda Kur'an-ı Kerim ve mevlit okundu. Dernek Başkanı Mutlu Kılıçaslan, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, gazilere de şifa diledi.

  • ATO Başkanı Gürsel Baran: Enflasyon Mücadelesi Başarıya Ulaşacak
    13:06 ATO Başkanı Gürsel Baran: Enflasyon Mücadelesi Başarıya Ulaşacak

    Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Türkiye'de sürdürülen enflasyon mücadelesinin bir yıl içerisinde başarıya ulaşacağına inandıklarını belirtti. Baran, enflasyon nedeniyle ticaretin her alanında sıkıntı yaşandığını ancak bu sürecin bir yılı geçeceğini düşünmediğini ifade etti. Ayrıca, hizmet sektörünün ekonominin omurgası olduğunu vurgulayan Baran, hükümete ve ekonomi yönetimine güvendiklerini ve desteklediklerini söyledi.

  • Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespit Edildi
    13:06 Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespit Edildi

    Yozgat Valiliği, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonucunda Yozgat'ın Aydıncık, Kadışehri ve Çekerek ilçelerine bağlı bazı köylerde hasar oluştuğunu bildirdi. Can kaybı ve yaralanan olmaması sevindirici olarak değerlendirildi. Okullar tatil edildi.

  • Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı
    13:05 Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı

    Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir evde kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da polis tarafından yakalandı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı ancak adli işlemleri devam ediyor.

  • Yüksek Hızlı Tren İstanbul-Sivas Seferleri Başlıyor
    13:04 Yüksek Hızlı Tren İstanbul-Sivas Seferleri Başlıyor

    Türkiye'nin önemli ulaşım projelerinden biri olan Yüksek Hızlı Tren hattı, Sivas ile İstanbul arasında kesintisiz seyahat imkanı sunacak. Sivas-İstanbul seyahat süresi aktarmasız tren seferleriyle kısalacak.


Advertisement