Aydınspor 1923'te Doğantez İddialı - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923'te Doğantez İddialı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda oynayacağı Kocaeli Birlikspor maçının hazırlıklarını sürdüren Aydınspor 1923'te teknik direktör Tolga Doğantez iddialı açıklamalar yaptı.

10.12.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda oynayacağı Kocaeli Birlikspor maçının hazırlıklarını sürdüren Aydınspor 1923'te teknik direktör Tolga Doğantez iddialı açıklamalar yaptı. Bu karşılaşmanın kendileri önemli bir sınav olacağını dile getiren genç teknik adam, "Maçı alırsak taraftarımız başta olmak üzere pek çok insan bu takımın şampiyon olabileceğini düşünmeye başlayacak. Bize olan inanç artacak" diye konuştu.

Şampiyon adaylarından Kocaeli Birlikspor karşısında iyi futbolla galip geleceklerine inandığını dile getiren Doğantez, "Oyun sistemim artık oturmaya başladı. Şu an net bir resim veremesek de takımım sahada ne yapması gerektiğini daha iyi kavrıyor. Deplasmanda henüz yeterli seviyeye ulaşamadık. Kocaeli'de bu sorunumuzu da ortadan kaldıracağız" dedi. Siyah beyazlılarda sakatlıkları süren Mehmet Uçar ile Serdar Karaduman son idmanda yer almadı.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923'te Doğantez İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement