Aydıntepe Belediye Başkanı Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Aydıntepe Belediye Başkanı Göreve Başladı

Aydıntepe Belediye Başkanı Göreve Başladı

Bayburt’un Aydıntepe ilçesinde 1 Haziran’da yapılan seçimlerde MHP’den Belediye Başkanı seçilen Haşim Şentürk, mazbatasını alarak göreve başladı.

05.06.2014 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde 1 Haziran'da yapılan seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Haşim Şentürk, mazbatasını alarak göreve başladı.

Şentürk, MHP İl Başkanı Suat Doğan ve partililerle Bayburt Adliyesi'ne gelerek mazbatasını İl Seçim Müdürü İlhan Kavalcı'dan aldı.

Beraberindekilerle dana sonra Aydıntepe Belediyesine giden Şentürk, makama çıkarak, 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından geçici olarak Belediye Başkanlığını yürüten Saffet Yazıcı'dan görevi devraldı.

Aydıntepe halkı sağduyu göstererek kendisini bu göreve tayin ettiğini belirten Şentürk, "İnşallah bundan sonra ben de Aydıntepe halkını ayrım yapmadan, herkesin hakkını kendine iade edeceğime bu makamda söz veriyorum. Cenabı Allah inşallah bizleri utandırmasın. Aydıntepe ile insanları ile el ele kol kola vererek inşallah burayı daha ileriye götüreceğiz" dedi.

MHP İl Başkanı Suat Doğan ise Haşim Şentürk'ün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ilkeleri doğrultusunda belediye başkan adayı olduğunu ifade ederek,  "Haşim Şentürk artık belediye başkanı seçildi. Ben de şimdi Haşim Şentürk'ün yakasındaki Milliyetçi Hareket Partisi rozetini alıp, sadece Milliyetçi Hareket Partililerin, MHP'lilerin değil Aydıntepe'de ikamet eden bütün hemşehrilerimizin, oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olduğunu ve bu doğrultuda da hizmet edeceğini belirtiyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şentürk, dualar eşliğinde göreve başladı. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydıntepe Belediye Başkanı Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement