Aygün: Meydan Gebze'nin Sekapark'ı - Son Dakika
Güncel

Aygün: Meydan Gebze'nin Sekapark'ı

Aygün: Meydan Gebze\'nin Sekapark\'ı

Milletvekili Aygün'nden meydana tam not.

02.01.2012 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte, çalışmaların hızla devam ettiği kent meydanında incelemelerde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün'den meydana tam not. Aygün, "Her geçen gün daha modern bir kent haline gelen Gebze'mize yakışan ihtişamda ve aynı oranda kullanışlı olan kent meydanı ilçenin bir nevi Sekapark'ı olma özelliklerini bünyesinde barındırıyor" dedi

HEYETTEN KAPSAMLI İNCELEME

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün'den Gebze Kent Meydanı'na tam not. Bir dizi ziyaret için önceki günlerde Gebze'ye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Meclis Çevre Komisyonu üyesi Zeki Aygün, Gebze Kent Meydanı'nda incelemelerde bulundu. Cuma namazını Çoban Mustafapaşa Camii'nde kılan Aygün daha sonra çalışmaların hızla devam ettiği kent meydanını gezdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in Aygün'e eşlik ettiği inceleme gezisine AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Bayram, ilçe yöneticileri, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kisbet ve müteahhit firma yetkilileri de katıldı. Yapımı tamamlanan çarşıdaki dükkanlar, müzikli gösteri havuzunun yanı sıra ana aksa içerisinde yer alan kültür merkezi, nikah salonları, cep sinemaları ve başkanlık makamında incelemelerde bulunan Aygün, Başkan Köşker ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarda gelinen nokta hakkında bilgi aldı.

MODERN GEBZE'YE YAKIŞAN MEYDAN

Gebze Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla yapımını sürdürdüğü ve yaklaşık maliyeti 30 milyon Lira olan kent meydanının Gebze'ye artı değer katacağını ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün , "Büyükşehir ve Gebze belediyelerimizin koordineli çalışmalarıyla her geçen gün daha modern bir kent haline gelen Gebze'mize yakışan ihtişamda ve aynı oranda kullanışlı olan kent meydanı ilçenin bir nevi Sekapark'ı olma özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Geçmiş dönemde çeşitli nedenlerle tamamlanamayan Gebze Kent Meydanı çalışmalarını kısa sürede büyük oranda tamamlayarak Gebze'mize kazandırmaya hazırlanan Belediye Başkanımız Adnan Köşker ve ekibini azimlerinden ötürü tebrik ederim. Değişimin sürdüğü modern Gebze'ye yakışan kent meydanı inanıyorum ki; Gebzeli hemşerilerimizin en önemli buluşma ve kaynaşma merkezi haline gelecek. Kent meydanı şimdiden Gebze'mize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

KÖŞKER'DEN HEMŞERİLERİNE TEŞEKKÜR

Gebzelilerin yaşmaktan ötürü mutlu oldukları daha modern bir kent için hizmet ürettiklerini belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çalışmalar boyunca kendilerine destek olan, teveccüh gösteren hemşerilerine teşekkür etti. Köşker, "Çağdaş ve değişen Gebze'ye yakışan modern meydan kazandırma çabalarının güzel neticelerini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başta sayın Başbakanımızdan, bakanlarımızdan ve milletvekillerimizden aldığımız destek ve güçle projeleri gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle sayın milletvekilimiz Zeki Aygün nezdinde kendilerine desteklerinden ötürü teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aygün: Meydan Gebze'nin Sekapark'ı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement