Ayhan Akman'dan koronavirüse yakalanan Arda Turan için korkutan iddia: Ateşi 39'a çıkmış - Son Dakika
Spor

Ayhan Akman'dan koronavirüse yakalanan Arda Turan için korkutan iddia: Ateşi 39'a çıkmış

Galatasaray'da eski günlerine dönüş sinyali veren ve performansının yükseldiği bir dönemde koronavirüse yakalanan Arda Turak için sarı-kırmızılıların eski futbolcusu ve yorumcu Ayhan Akman'dan flaş bir bilgi geldi. Akman, Arda'nın ateşinin 39 dereceye kadar çıktığını söyledi.

19.11.2020 10:49  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da koronavirüse yakalandığını açıklayan ve izolasyon altında bulunan Arda Turan için sarı-kırmızılıların eski oyuncusu ve futbol yorumcusu Ayhan Akman'dan flaş bir yorum geldi.

"KAS AĞRILARI DA OLMUŞ"

A Milli Futbol Takımı'nın Macaristan ile oynayacağı maç için TRT Spor stüdyolarında karşılaşmayı değerlendiren Akman, konu Arda Turan'a gelince "Arda'nın ateşi 39 derecelere kadar çıkmış. Kas ağrıları da olmuş. Bugün biraz daha iyi olduğunu duydum" dedi.

Arda Turan geçtiğimiz günlerde yaptığı yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını belirtmiş ve "Koronavirüs testimin sonucu pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi ve izolasyon altındayım. En kısa zamanda görüşmek üzere" ifadelerini kullanmıştı.

Ayhan Akman\'dan koronavirüse yakalanan Arda Turan için korkutan iddia: Ateşi 39\'a çıkmış

Son Dakika Spor Ayhan Akman'dan koronavirüse yakalanan Arda Turan için korkutan iddia: Ateşi 39'a çıkmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mert mert: bunun hastanede ruhsatsız silak sıkma işi ne oldu nasılda üstünü kapadılar biz yapsak mahkeme günnüe kadar içerde yatarız 9 7 Yanıtla
  • bata: KATIR GİBİ GÜÇLÜDÜR ARDAYA BİRŞEY OLMAZ KORKMAYINNNNNNNNNN 7 2 Yanıtla

Advertisement