Ayhan Çarkın Sapanca'ya Yer Göstermeye Getirildi - Son Dakika
Güncel

Ayhan Çarkın Sapanca'ya Yer Göstermeye Getirildi

Ayhan Çarkın Sapanca\'ya Yer Göstermeye Getirildi

Bazı faili meçhul cinayetlerin soruşturması kapsamında, tutuklu bulunduğu cezaevinden yer gösterme işlemi için çıkarılarak bugün önce Silivri'ye yer göstermeye götürülen Çarkın, saat 22.10'da da Sapanca'ya getirildi.

22.12.2011 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bazı faili meçhul cinayetlerin aydınlanması amacıyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu cezaevinden yer gösterme işlemi için çıkarılarak bugün önce Silivri'ye yer göstermeye götürülen Ayhan Çarkın, saat 22.10'da da Sapanca'ya getirildi.

Ayhan Çarkın'ın, 15 Ocak 1994 tarihinde öldürülen Behçet Cantürk'ün şoförü Recep Kuzucu ile birlikte cesetlerinin atıldığı TEM Otoyolu'nun Sapanca Kurtköy mevkiine getirileceği geç saatlerde belli oldu. Buradaki TIR parkında çok sayıda polis önlem aldı. Ayhan Çarkın'ın saat 22.10 sıralarında polis minibüsü ile getirildi ve cesetlerin atıldığı yerde bazı bilgiler verdi. Yer gösterme olayı yaklaşık 20 dakika sürdü. Ayhan Çarkın yer gösterme tamamlanmdıktan sonda gezetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

"Sapanca Hendek Düzce ölüm üçgeni" olarak bilinen bölgede, 15 Ocak 1994 tarihinde Behçet Cantürk ve şoförü Recep Kuzucu öldürüldükten sonra cesetleri TEM Otoyolu'nun Sapanca ilçesinin Kurtköy geçişinde yol kenarına atılmıştı. O tarihten sonra birçok hesaplaşmaların yaşandığı bölgede polis ve jandarma kayıtlarına göre 20'ye yakın ceset bulunurken, bölge ayrıca İstanbul ve Ankara'ya yakınlığı, ortasından da TEM Otoyolu'nun geçmesi nedeniyle saklanma yeri olarak ta biliniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayhan Çarkın Sapanca'ya Yer Göstermeye Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement