Ayhan Işık Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Ayhan Işık Seçim Sonuçları

Ayhan Işık Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Kastamonu Şenpazar belediye başkan adayı olan Ayhan Işık isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Kastamonu Şenpazar belediye başkan adayı olan Ayhan Işık isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kastamonu Şenpazar ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Ayhan Işık isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Kastamonu Şenpazar adayı Ayhan Işık kimdir? İyi Parti Kastamonu Şenpazar adayı Ayhan Işık yüzde kaç oy aldı?

Ayhan Işık Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Kastamonu Şenpazar belediye başkan adayı olarak gösterilen Ayhan Işık Şenpazar ilçesinde % 20,83 oranında oy almıştır. Şenpazar ilçesinde % 20,83 oranında oy olan Ayhan Işık adlı İyi Parti adayı toplamda 217 adet oy sayısına ulaştı.

Ayhan Işık Kimdir?

Ayhan Işık Seçim Sonuçları

Ayhan Işık, 1970 yılında Şenpazar'da dünyaya geldi.
Genç yaşta ticaret hayatına giren Işık, aynı zamanda Anavatan partisinde siyaset yapmaya başladı. Ardından Anavatan Partisi'nden belediye meclis üyeliği ve ilçe başkanlığı görevlerinde bulundu.
2014 yılı yerel seçimlerinde AK Parti belediye başkan aday adayı olan Işık, 2018 yılında kurucu ilçe başkanlığını yaptığı İyi Partiden 31 Mart yerel seçimlerinde Şenpazar Belediye Başkan adayı olan Işık evli ve 2 çocuk babasıdır.
Halen Şenpazar'da ticaretle uğraşmaktadır.

Kastamonu Şenpazar ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Ayhan Işık Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement