Ayı Zannettiği Komşusunu Av Tüfeği ile Öldüren Genç Adam, Tutuklandı - Son Dakika
3. Sayfa

Ayı Zannettiği Komşusunu Av Tüfeği ile Öldüren Genç Adam, Tutuklandı

Kastamonu'da arılarını korumak isterken ayı zannettiği komşusunu av tüfeği ile vurarak öldüren genç adam, 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

16.10.2018 16:54  Güncelleme: 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da arılarını korumak isterken ayı zannettiği komşusunu av tüfeğiyle vurarak ölümüne neden olan Eray A. (18), 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

GENÇ ADAM, AV TÜFEĞİ İLE ÇALILIKLARA DOĞRU 5-6 EL ATEŞ ETTİ

Olay, Daday ilçesine bağlı Karamuk köyünde 2016 yılının Temmuz ayında meydana geldi. Arılarını ayı saldırısından korumak için kurduğu alarmın çalması sonrası evinden av tüfeğiyle çıkan Eray A., sesin geldiği çalılıklara doğru 5-6 el ateş etti.

SAÇMALARIN İSABET ETTİĞİ YAŞLI ADAM, HAYATINI YİTİRDİ

Bu sırada tarlasından dönen Mehmet Köse (64) saçmaları isabet etmesi ile yaşamını yitirdi. Olay sonrası gözaltına alınan Eray A., tutuksuz yargılanmak üzere hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde 'taksirle ölüme sebebiyet verme' suçundan dava açıldı.

"AYI ZANNEDİP ATEŞ ETTİM"

Sanık Eray A., "Arı kovanlarını korumak için ateş ettim. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum. Aramızda bir husumet yoktu. Böyleyken neden birisini öldüreyim. Ayı zannedip ateş ettim. İyi bir insandı kendisi, bilerek ve isteyerek öldürmek gibi kastım olamaz. Mahkemenin vereceği her karara saygı duyuyorum" dedi. Sanık ve tanıkları dinleyen mahkeme heyeti, taksirle ölüme sebebiyet verme suçundan sanık Eray A.'ya 3 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

Ayı Zannettiği Komşusunu Av Tüfeği ile Öldüren Genç Adam, Tutuklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Ayı Zannettiği Komşusunu Av Tüfeği ile Öldüren Genç Adam, Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Kurşun adres sormaz,acı ama gerçek.: Her harekete ateş edersen,telafisi mümkün olmayan bir vukuata sebep olabilirsin. 2 1 Yanıtla
  • Hjj: Ayı sizsiniz 1 1 Yanıtla
  • django : benimde çok kısa boylu bi komşum vardı kümesin yanında görünce sansar zannedim vuracaktım az kalsın hahahaaaaaa 0 1 Yanıtla
  • Abdurrahman Düşüngen: Olabilir.Ormanlık alan. 0 0 Yanıtla

Advertisement