Ayıları Korkutmaya Çalışırken Kazara Arkadaşını Vurduğu İddiası - Son Dakika
3.Sayfa

Ayıları Korkutmaya Çalışırken Kazara Arkadaşını Vurduğu İddiası

Sivas'ın Hafik ilçesinde ayıları korkutmaya çalışan arkadaşı tarafından av tüfeğiyle kazara vurulduğu iddia edilen kişi öldü.

25.07.2018 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Hafik ilçesinde ayıları korkutmaya çalışan arkadaşı tarafından av tüfeğiyle kazara vurulduğu iddia edilen kişi öldü.

İddiaya göre, ilçeye bağlı Beykonağı köyünde yaşayan eski muhtar Hüseyin Duman (61), fasulye bahçesine giren ayıları av tüfeğiyle uzaklaştırmak için 3 arkadaşıyla bahçeye gitti.

Ayrılarak bahçenin etrafında dolaşmaya başlayan gruptan S.Ç, duyduğu sesin ayı olabileceğini düşünerek korkutmak amacıyla av tüfeğiyle ateş etti. Bir süre sonra S.Ç'nin ateş etmesi sonucu Hüseyin Duman'ın vurularak yaralandığı fark edildi.

112 Acil Servis ekiplerince Hafik Hacı Esma Kocacık İlçe Hastanesi'ne kaldırılan Duman, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayı duyarak hastaneye gelen Duman'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Jandarma ekiplerine teslim olan S.Ç, gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Ayıları Korkutmaya Çalışırken Kazara Arkadaşını Vurduğu İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Burdur'da Salda Gölü yakınlarında bir restoranda ölü bulundu
    18:45 Burdur'da Salda Gölü yakınlarında bir restoranda ölü bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesinde, Salda Gölü yakınlarındaki eski bir restoranın havuzunda bir kişinin ölü olarak bulunduğu bildirildi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ceset, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

  • Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu
    18:45 Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu

    Esenyurt'ta yol verme nedeniyle çıkan anlaşmazlıkta bir adam, arkadaşının tartıştığı kişiye kafa attı. Olaya başka bir adam yumrukla müdahale edince ortalık karıştı. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.

  • Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu
    18:42 Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan emekli bir öğretmen, park halinde bekleyen dolmuştan çevirme karavanda ölü olarak bulundu. Arkadaşı tarafından hareketsiz şekilde bulunan öğretmenin cansız bedeni, inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

  • Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu
    18:41 Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü yakınında, yıkılan eski restoranın su dolu havuzunda bir kişinin hareketsiz olduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, havuzdan çıkarılan kişinin kamyon sürücüsü İsmail Karnak olduğunu belirledi. Karnak'ın cesedi hastaneye kaldırıldı.

  • Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması
    18:39 Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması

    Erzurum Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi yapılan açıklamada, seçim çalışmalarının sona erdiği tarihten itibaren propaganda malzemelerinin kaldırılması gerektiğini ve sandık bölgelerine araç girişine izin verilmeyeceğini duyurdu.


Advertisement