Boz Ayıya araba çarptı - Son Dakika
3.Sayfa

Boz Ayıya araba çarptı

Boz Ayıya araba çarptı Yaralı ayıya müdahale edilirken saldırdı ve araziye kaçtı Erzurum'un Oltu ilçesinde aracın çarptığı boz ayıya müdahale edilirken kaçtı.

23.09.2021 09:26  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boz Ayıya araba çarptı

Yaralı ayıya müdahale edilirken saldırdı ve araziye kaçtı

ERZURUM - Erzurum'un Oltu ilçesinde aracın çarptığı boz ayıya müdahale edilirken kaçtı. Ekipler kaçan ayıyı arıyor.

Edinilen bilgiye göre, Oltu - Tortum karayolunun 17'nci kilometresinde Orcuk köyü önünde boz ayıya akşam saatlerinde araba çarptı. Çarpan araç olay yerinden kaçarken yaralı ayıyı devriye atan Oltu Jandarma ekipleri yol ortasında buldu, Jandarma ekipleri yaralı ayının ikinci bir kazaya sebebiyet vermesin diye jandarma aracını ayının olduğu yere park ederek güvenlik önlemleri aldılar. Daha sonra Erzurum Doğa korum ve Milli parklar ekiplerine haber verildi. Yaralı ayı 2.5 saat yol ortasında yarı baygın yattı. Arada ayağı kalkmaya çalışışan boz ayı biraz daha kendine geldi ayağı kalkarak etrafındakilere saldırmak istedi. Ayı yoldan çıkarak tarlanın kenarına indi. Yaralı ayı daha fala yürüyemedi orada kaldı.

Erzurum Doğa Koruma ve Milli parklar şefi Fatih Mehmet Çalışkan ve Veteriner Hekim Selçuk Albayrak yaralı ayıya müdahale ettiler. İğne ile bayıltıp tedavi için Erzurum'a götürülmeye hazırlanırken ayı tekrar saldırdı ve ağaçlık alana giderek gözden kayboldu. Ekipler çevrede yaralı ayıyı bulmak için seferber oldu.

Boz Ayıya araba çarptı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Boz Ayıya araba çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement