Aykan Otomotiv Adana Audi Showroom'u, Açıldı - Son Dakika
Yerel

Aykan Otomotiv Adana Audi Showroom'u, Açıldı

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Showroom"unun açılışında yaptığı konuşmada, 2 bin metrekareden oluşan tesisin 5 milyon TL'ye mal olduğunu kaydetti

15.04.2011 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, "Bugün tüm Türkiye'deki yetkili satıcılarımızda 5 bin kişinin üzerine elemanımız var" dedi.

Acar, Doğuş Otomotiv Audi'nin Adana Yetkili Satıcısı Aykan Otomotiv'in yeni Showroom'unun açılışında yaptığı konuşmada, 2 bin metrekareden oluşan tesisin 5 milyon TL'ye mal olduğunu kaydetti.

Tesisin "terminal konsept" kapsamında olduğunu belirten Acar, şöyle devam etti: "Bugün Türkiye'de otomotiv sanayi strateji belgesinde üzerinde durulan ağırlıklı konu, Türkiye'de üretim yapılması. Umarız Türkiye'de üretim daha da artacak. Bugün tüm Türkiye'deki yetkili satıcılarda, 5 bin kişinin üzerinde eleman var. Türkiye tarım, tarıma dayalı sanayi ve hizmet sektörüyle büyüyecek. Tabi ki robot teknolojiyle üretim yapan tesislere ihtiyaç var. Ama insanımıza iş ve AŞ yaratan işlere ağırlık vermek gerekiyor. Bu tür tesisler, bu özellikleri de beraberinde getiriyor. "

İsotlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot ise 47 yıldır iş dünyasında olduklarını belirterek, "Ciddi bir yatırım yaparak inşa ettiğimiz tesisimizle, Audi'nin marka değerini geçmişten aldığımız güçle en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Adana'ya böyle modern bir tesis kazandırdığımız için mutluyuz. Başarı olan yerde şüphesiz emek de vardır. " dedi.

Vali İlhan Atış ise İsot ailesinin başarısını kutladıklarını belirterek, "Yatırım yapan herkesi baş tacı ediyoruz. Doğuş Grubu da bu nedenle baş tacımızdır. Adana'da yatırım yapan hiçbir zaman pişman olmaz. Şu anda 2, 8 milyar dolarlık yatırım devam ediyor. Hazirana kadar 2, 4 milyar dolarlık daha başlayacak. Bu demek ki Adanalının satın alma gücü ve yaşam kalitesi artıyor" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise Adana'nın Doğuş Grubu ile yıllardır birlikte olduğunu belirterek, "5 bin kişiyi çalıştıran bu grubu kahraman kabul ediyoruz. Doğuş Grubu'nun büyüklüğünü ve sosyal projelerdeki çalışmalarını biliyorum. Adana'da da bir imzaları olursa, çok sevineceğiz. Kendileri zaten hep gönlümüzdeler" dedi.

Daha sonra, tesisin açılışını, Atış, Aldırmaz, Acar ve İsot, kurdele keserek gerçekleştirdiler. Ardından Acar, İsot'a, açılış anısına bir fren diski hediye etti.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aykan Otomotiv Adana Audi Showroom'u, Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement