Aykut Kocaman, Çaykur Rizespor'un Teklifini Kabul Etmedi - Son Dakika
Spor

Aykut Kocaman, Çaykur Rizespor'un Teklifini Kabul Etmedi

Çaykur Rizespor'un teknik direktörlüğe getirmek istediği Aykut Kocaman, anlaşma sağlanamayınca bu sezon takım çalıştırmama kararı aldı.

06.09.2018 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali Koç'un başkan olmasının ardından sarı-lacivertli ekipten gönderilen Aykut Kocaman, bu sezon antrenörlük yapmayacağını ifade etti.

Aykut Kocaman, "Kesin olarak bu sezon takım çalıştırmayacağım. Çalıştıracak olsaydım Fenerbahçe'den sonra gelen teklifleri değerlendirirdim. Bu dakikadan sonra hiçbir takım çalıştırmayacağım, bu sezonu boş geçeceğim."

ÇAYKUR RİZESPOR'LA ANLAŞAMADI

Tecrübeli teknik adamı daha önce Konyaspor istemişti. Kocaman'a son teklif götüren takım ise İbrahim Üzülmez'le yollarını ayıran Çaykur Rizespor oldu. Aykut Kocaman, Rizespor'la anlaşamayınca bu sezon takım çalıştırmama kararı aldı. Sık sık Bodrum'da tatil yapan Kocaman'ın takım çalıştırmadığı dönem boyunca İstanbul'a dönmeyi düşünmediği ifade edildi.

Aykut Kocaman, Çaykur Rizespor\'un Teklifini Kabul Etmedi

Son Dakika Spor Aykut Kocaman, Çaykur Rizespor'un Teklifini Kabul Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • fatih44: Gecen sene sizi hakemler 2. Yaptı aykut diil. Göztepe macı ofsayttan gol. Alanya macı neto iki penaltı yaptırdı eliyle verilmedi. Beşiktaş kadıköydeki mac bi penaltı bi gol güme gitti. Gs maçı hasanali elle penaltı yaptırdı verilmedi. Malatyaspor kadıköydeki maç ilk gol öncesi faul verilmiyo hemde net faul. Osmanlı maçı çizgiyi geçmeyip verilen gol. Trabzon macı Aut olan top korner denildi gelen orta gol oldu. Bursa macı son saniye golü öncesi titi ye yapılan faul verilmesin üstüne üstlük kırmızı verilip atılsın. Her maç sonrası üstüne üstlük hakem algısı yap. İyi bak bakim aykut mu hakemler mi sizi ikinci yapmış. Ağlaya ağlaya da kupa da finale çıktınız. Kumpas var üüüü kumpaass üüü. 7 4 Yanıtla
  • CELLO: aykut KOCAMAN bizim gururumuz 2 6 Yanıtla
  • aaaa: kendi değerlerimize saygı duymayalım elin yabancısında ne var anlamadım gitti.Fenerbahçe yönetimi büyük yanlış yaptı bu senede başarısız bir yıl geçecek anlaşılan ,cocuya yapılan transferlerin yarısı geçen sene Aykut hocaya yapılsaydı fenerbahçe Şampiyon olmuştu ,fenerbahçenin geçen seneki kadrosu Aykut hoca sayesinde lig ikincisi oldu coco olsaydı heralde 6-7 sırada bitirdi ligi,milli takımın başına geçmesi lazım ama pardon orada da bir yabancı var olmaz yazık bu ülke futboluna 6 0 Yanıtla
  • bir yorum: Konyanın gururu Aykut KOCAMAN 5 1 Yanıtla
  • özgür: kimse Fenerbahçeden büyük değil akıllı olun 0 4 Yanıtla
  • RASİM: ADAM HALA BENİ FENERDEN ÇAĞIRACAKLAR DİYE BEKLİYOR.DAHA ÇOK BEKLERSİN.. 2 1 Yanıtla
  • bir yorum: Konyasporumuzun gururu 2 1 Yanıtla
  • Nevzat : Cocu ve Ali Koç un ömrü 3 hafta kaldı sabır hocam 1 1 Yanıtla
  • Sevgi: O değilde dolar ne olacak 2 0 Yanıtla
  • Nevzat : Cocu ve Ali Koç un ömrü 3 hafta kaldı sabır hocam 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement