Aykut Kocaman'dan Tuncay Şanlı'ya Sert Cevap! - Son Dakika
Spor

Aykut Kocaman'dan Tuncay Şanlı'ya Sert Cevap!

Aykut Kocaman\'dan Tuncay Şanlı\'ya Sert Cevap!

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman canlı yayında soruları cevaplıyor.

17.05.2018 21:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman canlı yayında soruları cevaplıyor. Kocaman, eski Fenerbahçeli futbolcular Tuncay şanlı ve Tümer Metin'in yorumlarına tepki gösterdi.
İşte o açıklamalardan satırbaşları;
"Spor medyasında yapılan bazı yorumlar rahatsız edici Bazı yorumcular 'Ben Valbuena'nın yerinde olsam oyuna girmezdim' dedi. Bu nasıl bir ego? Tuncay Şanlı ve Tümer Metin... Gel benim oyuncum ol da girme bakalım"
"Şenol Hoca beni çok sever"

"Şenol Güneş ile ilgili bir problemim yok. Ben takımımı korumak istiyorum sadece. Şenol Hoca beni çok sever."

Beşiktaş ile yaşanan gerginlikle ilgili Aykut Kocaman: "Bunu başlatan kişi olmadığımı söyleyebilirim. Hoca tarafında da ben olmadığımı söyleyebilirim."
"Bu sezon yaşadığımız sorunların birisi de hakem hatalarıdır. Hiçbir yerde, hiçbir hakem bükülmesin."
"Çok büyük bir düşüklük"
'Taç hırsızlığı' sözleriyle ilgili olarak; "Bunun eleştirilmesi çok büyük bir düşüklük. Ben 'Taç hırsızlığı' derken şaka yoluyla başka bir şey kastettim.
"11. haftadan sonra güzel oyun, iyi oyun yerine doğru oyunu tercih etmeye başladık. Onun ardından 54 gol atıp, 19 gol yedik."
"Fenerbahçe son iki yıldır, hep savunma yapan takım olarak, antrenörleri de hep savunmacı antrenörler olarak gösteriliyor."
"Fenerbahçe bütünlüğü sağlayamadı. Seçim atmosferi tabii ki bu etkenlerden birisi. Doğal bir süreç bu. Ama tamamen seçim dersek yanlış olur. Seçim sadece bir etken."
"Ligi kontrol etme şansını kaybettik"
"Ligin son haftasındayız. Ligi kontrol etme şansını kaybettik. Son maça hazırlanıyoruz. En kötü ihtimalle kazanıp durum tespiti yapmak istiyoruz."
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Aykut Kocaman'dan Tuncay Şanlı'ya Sert Cevap! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement