Aykut Kocaman Noktayı Koydu: Fenerbahçe ile İlgili Hiç Bir Gündemim Yok - Son Dakika
Spor

Aykut Kocaman Noktayı Koydu: Fenerbahçe ile İlgili Hiç Bir Gündemim Yok

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, "Fenerbahçe değişim sürecindedir. Taraftarların sabretmesi gerekiyor. Benim Fenerbahçe ile ilgili hiçbir gündemim bulunmuyor." dedi.

28.09.2018 12:56  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile ilgili hiç bir gündeminin olmadığını belirterek, "Fenerbahçe bir değişim sürecindedir. Bu dönemin sancıları olabilir. Bu da normaldir, sabredilmesi ve yönetimin tasarruflarına saygı duyulması gerekir" dedi.

Basında yer alan "Transfer yapmadan 75 puan toplardım" başlıklı haberlerin içindeki söylemlerin doğru olmadığını ve yalandan ibaret olduğunu belirten Kocaman, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden olan ve hem futbolculuk döneminde hem de teknik adamlık kariyerinde büyük başarılara imza atan Kocaman'ın DHA'ya yaptığı açıklamalar şöyle:

Aykut Kocaman Noktayı Koydu: Fenerbahçe ile İlgili Hiç Bir Gündemim Yok

"FENERBAHÇE DEĞİŞİM SÜRECİNDEDİR"

"Medyada bugün şahsımla ilgili, yakın çevreme dayandırılarak ortaya atılan haberler doğru değildir. Özellikle görev başında bir teknik adam varken bu tarz bir yorumda bulunmadığım, kamuoyunun geniş kesimleri tarafından bilinmektedir. Fenerbahçe bir değişim sürecindedir. Bu dönemin sancıları olabilir. Bu da normaldir, sabredilmesi ve yönetimin tasarruflarına saygı duyulması gerekir. Buna ilişkin görüşlerimi geçtiğimiz günlerde dile getirmiştim. Son günlerde Fenerbahçe başlığı altında hiç bir ilgim, alakam olmayan konularla ilgili sürekli olarak benim adım üzerinden bir takım tartışmaların yürütüldüğünü üzülerek gözlemliyorum. Bu dönemde tüm tartışmaların, hesapların, iddiaların dışında olduğumu, Fenerbahçe ile ilgili hiç bir gündemimin bulunmadığını, kamuoyunun dikkatine sunmak istiyorum..."

Aykut Kocaman Noktayı Koydu: Fenerbahçe ile İlgili Hiç Bir Gündemim Yok
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Aykut Kocaman Noktayı Koydu: Fenerbahçe ile İlgili Hiç Bir Gündemim Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • FENERBAHÇE: Aman olmasın.Allah korusun. Töbe töbe 4 8 Yanıtla
  • vedat çetgin: KOCAMAN adamdır her zaman ama malasef küfür,kabalık,yalan,dolan,rejon olmadığı zaman efendilik işe yaramıyor ülkemizde 9 2 Yanıtla
  • asdfs: Gündem yaratan bizim LAÇKALAŞMIŞMIŞ medyamızdır bizim medyamız kadar laçka medya yoktur 7 1 Yanıtla
  • Cemba ba: Mümkünse olmasın zaten.. 1 5 Yanıtla
  • ALİ KOÇ OKU: ALİ KOÇ SABREDİN DEDİN AMA BAK DİNLE ŞİMDİYE KADAR HİÇBİR TECRÜBESİ OLMAYAN COCUYU GETİREREK NASIL BAŞARI BEKLERSİN? ŞİMDİYE KADAR HİÇBİR HOLLANDALI TEKNİK D. VARMI Kİ AVRUPADA BAŞARI SAĞLAMIŞ COCU SAĞLASIN? TÜRKİYE LİGİNİ BİLMEYEN VE SÜREKLİ MAĞLUBİYET ALAN COCUYA NE KADAR SABREDECEĞİZ? GEÇEN SENE AYKUT KOCAMANA DOĞRU DÜZGÜN TRANSFER YAPILMADIĞI HALDE LİGİ KAÇINCI BİTİRDİN? HATANIZDAN DÖNÜN AYKUT KOCAMANA ŞANS VERİN İSTEDİĞİ TRANSFERLERİ YAPIN VE GÖRÜN BAŞARIYI 5 0 Yanıtla
  • Fenev: Zaten süleyman Demireli geçmiştin 6 defa gidip 7 defa geldin... 1 3 Yanıtla
  • ES-ES: 3 temmuz sürecindeki dik durusun yeter. ADAMSIN KOCAMAN !!! 3 0 Yanıtla
  • Kobra: Her zaman yok dersin sonra kemik yalamaya gidersin. 0 0 Yanıtla

Advertisement