Aykut Kocaman Patladı: Boşuna Süper Lig Demesinler - Son Dakika
Spor

Aykut Kocaman Patladı: Boşuna Süper Lig Demesinler

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor maçının ardından basın toplantısında oldukça sert açıklamalarda bulundu. Kocaman, "Kimse uğraşmasın. Ligin adına da boşuna Süper Lig demesinler. Güçlüler Ligi desinler ve herkes rahat etsin." dedi.

12.05.2019 21:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor'un Konya'ya ligde 9 maçlık yenilmezlik serisi ve öz güvenli geldiğini söyledi. Kendilerinin ise 11 haftalık galibiyet hasretini geçen hafta bitirdiklerini aktaran Kocaman, şöyle konuştu:

"Trabzonspor avantajları olan bir takım. Bireysel becerisi yüksek. Top oynama kalitesi yüksek oyunculara sahipler ama her takım gibi dezavantajları da var. Bunları değerlendirerek sahaya oynamaya çıkıyoruz. Ancak son dönemlerde kapışmalar sahalarda olmuyor. Bugün de böyle oldu. Aslında bugün burada oturup bu yorumları yapması gereken Suat Arslanboğa ile Halis Özkahya'dır. Neye göre karar veriyorlar. Duygularıyla mı anlayabilmek mümkün değil."

"GÜÇLÜLERE MAÇ KAZANDIRMAYI BIRAKIN"

"Hem kendileri hem Konyaspor hem de Trabzonspor adına... Sahada ter döküyor bu insanlar. Çalışıyor çabalıyorlar. Siz orada Trabzonspor'a, Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'a ya da Konyaspor'a ya da güçlülere maç kazandırmayı bırakın. Oynayabildiğimiz kadar oynayalım."

<a class='keyword-sd' href='/aykut-kocaman/' title='Aykut Kocaman'>Aykut Kocaman</a> Patladı: Boşuna Süper Lig Demesinler

KOCAMAN'DAN "VAR" ELEŞTİRİSİ

Kocaman, dün oynanan Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının ardından yaşanan tartışmalara ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"'Türk futbolunun kara günü' demişlerdi. O kara gün bugün de devam etti. Bırakın saha sonucunu saha içerisindeki oyuncular mücadeleleri ve gayretleri ile belirlesinler. Ama VAR'ın gelmesine rağmen hakemlerin bu konuda öne çıkmaları devam ediyor. Maçı bir taraftan alıp diğer tarafa veriyorlar. Hem de herkesin gözü önünde cereyan ediyor bu olaylar. Bugün maçın yorumunu VAR'daki Suat Arslanboğa ile saha içerisindeki Halis Özkahya yapsın. Olmayan bir penaltıyı işgüzarlık yaparak 3 dakika sonra verdiriyorlar. Olan penaltıyı vermiyor. Bunu bırakın VAR'a bile gitmeden 'istediğimi çalarım istediğimi çalmam' mantığıyla hareket ediyorlar. Otursunlar bir kez daha izlesinler. Verdikleri kararın ahlaka sığan bir tarafı yok. Oturdukları yerden saha içerisine müdahale ediyorlar ve bir yerden alıp başka bir yere maçı veriyorlar. Kimse uğraşmasın. Ligin adına da boşuna Süper Lig demesinler. Güçlüler ligi desinler ve herkes rahat etsin. Bizde sahaya çıktığımız zaman başımıza gelecekleri bilelim."

Aykut Kocaman Patladı: Boşuna Süper Lig Demesinler

Son Dakika Spor Aykut Kocaman Patladı: Boşuna Süper Lig Demesinler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • cimbomlu: fenerin başındayken böyle bağırsaydın iyiydi.Anadolu takımına geçince mi büyükler oynasın veya süper lig olmadığı anlaşılıyor. 8 7 Yanıtla
  • Meneger: Ne hoplayıp zıplıyorsunuz. Ligin başından beri adaletsiz maç yönetimi yokmuydu. Galatasaray Konyaspor maçı sonrası herşey kopmadı mı. Aykut o zaman neden sesin çıkmadı. 27 tane klüp bildiri imzalamadı mı. HAKEMLERDE HATA YAPAR denmedi mi. 27 kulüp bugün neden ağlıyorsunuz. Adalet herkese her zaman lazım. 7 7 Yanıtla Fatih: 27 klupmu puhahaha 5 klup angut 1 0
  • ------------: DOGRU SENİN GİBİ BOŞ BİRİNİN BİLE TEKNİK DİREKTÖR OLDUGU YERİN NERESİ SÜPER OLACAK 8 6 Yanıtla
  • Libero: Feneerin şike ile aldığı kupa hala müzesinde duruyo .. o zaman niye çıkıp da bir şey demedin A.Kocaman 4 3 Yanıtla
  • Fatih: Maci canli izledim hakemin tek bir hatasi yok bisuna agliyorsun penalti penalti jahovicin pozisyon tartismaya acik faul mu degilmi ama net disarda bence artik emekliye ayril batirdin bu sene bunu kabullenemiyorsun 4 2 Yanıtla
  • by: türkiyenin en büyük 3 takımından birine teknik direktör olarak seçildin yine bir numaran yok ne anlatıyon 3 3 Yanıtla
  • libero: Aynı Performansı Fenerin başında iken de senden beklerdik A.Kocaman 3 2 Yanıtla
  • ...........: nooldu güccücük adam gs maçını hatırlasana gs nin 2 puanı giderken neredeydin dilini mi yuttun? 2 2 Yanıtla
  • Farozli: Delikanli olsa idi Fenerde iken soylerdi bunu. 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor
    15:26 Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor

    Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Canal 11'e verdiği röportajda emekliliğe dair konuştu. Şu anda kulüpsüz olan Portekizli oyuncu, kariyerini Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek istediğini söyledi. Beşiktaş kariyerinde 227 maça çıkan Quaresma, 38 gol ve 77 asistlik performans sergiledi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak
    14:57 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Maç programı şu şekildedir: Trabzonspor-Ataşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Bitexen Adana İdmanyurduspor, Galatasaray Petrol Ofisi-Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor, Beşiktaş JK United Payment-Fenerbahçe Petrol Ofisi, Beylerbeyi-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Wulfz Fatih Karagümrük-Bitexen 1207 Antalyaspor, Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-ALG Spor.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor
    14:46 Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut'un Eryaman Mahallesi'ne kazandırılacak 'Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, yapımını tamamladığı futbol sahasında düzenlenen gösteri maçına ev sahipliği yaptı. 65 bin metrekarelik alandan oluşan Eryaman Spor Köyü 1. Etap'ta bulunacak alanların ve FIFA Star-1 standartlarındaki profesyonel futbol sahalarının, amatör spor kulüplerine tahsis edilmesi planlanıyor.

  • Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu
    14:38 Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası final maçında Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübünü 3-0 mağlup eden Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü, şampiyon oldu. Van temsilcisi, Yenimahalle Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 25-20, ikinci ve üçüncü periyodunu da 25-21 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Şampiyonada dereceye giren oyunculara kupa ve madalyaları, protokol üyeleri tarafından verildi.


Advertisement