Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu söyleyen avukatı çark etti - Son Dakika
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu söyleyen avukatı çark etti

Hakim karşısında aylık gelirinin 30 bin lira olduğunu söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ'un avukatından geri adım geldi. Tatlıtuğ'un avukatı, "30 bin lira meselesi benim gafım" dedi.

20.09.2019 14:41  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vergide usulsüzlük yaptığı iddiasıyla 5 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılanan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dün hakim karşısına çıktı. Mahkemede aylık geliri açıklanan yakışıklı oyuncunun avukatından, gaf açıklaması geldi.

AVUKATI DEVREYE GİRDİ

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, 2012 ve 2013 yılları arasında sahte fatura kullandığı iddiasıyla "vergi usul kanuna muhalefet" suçundan 6 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanık Kıvanç Tatlıtuğ ile avukatı Yalçın Kavak katıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu söyleyen avukatı çark etti

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kimlik tespiti yapılan sanık Tatlıtuğ, aylık ortalama gelirinin 30 bin lira olduğunu söyledi. Kıvanç'ın bu açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Kaşesi en yüksek oyuncular arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ aylık gelirinin 30 bin TL açıklaması sonrası Tatlıtuğ'un avukatı devreye girdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu söyleyen avukatı çark etti

"KIVANÇ AYLIK GELİRİNİ HESAPLAYAMADI"

Aylık gelirle ilgili açıklama yapan Tatlıtuğ'un avukatı, "30 bin lira meselesi benim gafım. Hakim Bey, Kıvanç'a 'Aylık kazancın ne kadar' diye sordu. Kıvanç da orada bir şok geçirdi. Hesaplayamadı mı, ne yaptı bilmiyorum.

Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu söyleyen avukatı çark etti

"O AÇIKLAMA KIVANÇ'IN DEĞİL BENİM"

Hakim bana dönüp baktı. '30 bin liranın üstünde' dedim. O açıklama Kıvanç'ın değildir, benimdir. Burada bir hata var, o hatanın da müsebbibi benim. Çok özür diliyorum" şeklinde açıklama yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ\'un aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu söyleyen avukatı çark etti

Son Dakika Magazin Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu söyleyen avukatı çark etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • ekonomik ekoloji: hakim bey benim aylık kazancım 2.020,89 Krş. şok geçirmem gereklimi. 850 tl kira ödüyorum 85 tl elektrik kışın doğalgaz geçen seneye göre %30 zam yedi yani 250 tl dometes kilosu patetesin demeden 500 tl pazar alış verişi su faturam 60 tl aidat ücreti 60 tl 215 TL param kalıyor otobüs biletim ve ayağımdaki ayakkabıyı saymassak bu dünyada yaşamak için gereksinimleri çıkarınca 215 tl kalıyor onuda ne yapsam diye şaşırıyorum yaşasın siyasiler 49 3 Yanıtla
    123: Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim 12 0
  • DALAMANLI: bu avukat milleti kadar fırıldak bir insan yaratığı daha dünya yüzüne gelmez 37 0 Yanıtla
    Özer öztürk : Dünyanin en büyu yalanciları avukatlardir, zaten yalan söyleyemese avukat olamazki 13 1
  • Arda: Kucuk esnaf olsa girtlagina cokersinz boyleleri olunca aman efendim dersiniz 32 0 Yanıtla
  • X: Adam haklı adamın sabit geliri yokki pat diye söylesin....kimi zaman ayda 1 milyon kimi zaman 5 milyon kazanıyorsa ne cevap verecekti 5 4 Yanıtla
    123: Sabit geliri yokmu adam daha yeni 5 milyona reklam anlaşması yaptı o bile bölğndüğü zaman 30 bin yapmaz emin ol mekanları kira gelirleri dizi ve filmlerden telif hakları en azından 30 bin değil kardeş en kötü bu begefendinin geliri 1 milyon dizi başı fiyatına 250 300bin arası 4 0 Ortalama: Ortalama diye bir sey var X efendi.bir ay 1 bir ay 5 kazanıyorsa ikiye bolecek aylik gelirim 3 diyecek kardes varmi öyle bedeca kofte..zaten milyonlar kazaniyorlar vergilerinide odesinler bir zahmet 3 0
  • T: Avukatin kendi geliri olabilir 30 bin 8 0 Yanıtla
  • KDV: Ben olsam devletin hakimine yanlış beyandan hakkında işlem başlatırdım.böyle saçmalık görmedim.utanmasa asgari ücrete çalişiyorum diyecek 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement