"Aynalı Tahir" Dizisiyle Adını Duyuran İsim, Yıllar Sonra Geri Döndü - Son Dakika
Magazin

"Aynalı Tahir" Dizisiyle Adını Duyuran İsim, Yıllar Sonra Geri Döndü

Bir döneme damga vuran "Aynalı Tahir" dizisiyle adını duyuran oyuncu Kayra Şenocak, yıllar sonra ekranlara geri döndü ama eski halinden eser yoktu.

18.08.2017 11:15  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayra Şenocak, 1998 yılında Alişan'la bilikte oynadığı "Aynalı Tahir" dizisiyle tanınmaya başlamış ve sonrasında birçok dizide rol almıştı.

YILLAR DEĞİŞTİRMİŞ

"Ateşböceği" dizisinde 'iş adamı Semih' karakterini canlandıran Kayra Şenocak ekranlara geri döndü. Yıllar Kayra Şenocak'ı değiştirmiş ve kilo almış.


KAYRA ŞENOCAK KİMDİR?

Kayra Şenocak 1968 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim gördü. Çeşitli dizilerde rol aldı. En bilindik rolleri arasında 1998 Yılında Star TV'de yayınlanan Aynalı Tahir isimli dizide oynadığı "Bilal" karakteri, 2006 Yılında Samanyolu TV'de yayınlanan Yağmurdan Sonra isimli dizide oynadığı "İbrahim" karakterleri ve 2002 yılında Kanal D'de yayınlanan Yarım Elma dizisindeki "Koray" karakteridir. Bu rollerinin dışında birçok projede daha görev almıştır.


Kayra Şenocak, oyunculuğun yanında bir dönem Show TV'de yayınlanan Şans Kapıyı Çalınca isimli yarışma programını Seray Sever ile birlikte sunmuştur.


2014 senesinde "Arka Sokaklar" dizisinde Asfa karakterini canlandırmış, ayrıca Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine Topal Recep Paşa karakteriyle konuk oyuncu olmuştur.




"Aynalı Tahir" Dizisiyle Adını Duyuran İsim, Yıllar Sonra Geri Döndü

Son Dakika Magazin 'Aynalı Tahir' Dizisiyle Adını Duyuran İsim, Yıllar Sonra Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement