Hırsızlık anında karşılaşan 3 hırsız gözaltına alındı - Son Dakika
3. Sayfa

Hırsızlık anında karşılaşan 3 hırsız gözaltına alındı

Hırsızlık anında karşılaşan 3 hırsız gözaltına alındı Aynı anda kameraya yakalanan hırsızlar yakayı ele verdi Gaziantep'te aynı anda yaşanan iki farklı hırsızlık olayının bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıması üzerine harekete geçen polis ekipleri, 2 ayrı hırsızlık olayını aydınlattı.

06.04.2022 12:23  Güncelleme: 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hırsızlık anında karşılaşan 3 hırsız gözaltına alındı

Aynı anda kameraya yakalanan hırsızlar yakayı ele verdi

GAZİANTEP - Gaziantep'te aynı anda yaşanan iki farklı hırsızlık olayının bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıması üzerine harekete geçen polis ekipleri, 2 ayrı hırsızlık olayını aydınlattı. Görüntüden klima ünitesi ve demir boru çalan hırsızların kimliğini tespit eden ekipler 3 hırsızı gözaltına aldı.

Olay, merkez Şahinbey ilçesi Tekstilkent Mahallesi'nde 30 Mart gecesi yaşandı. İddiaya göre bir işyerine tırmanarak giren hırsız, işyerinin klima ünitesini çaldı. Klima ünitesini çaldığı esnada Duvardan inen hırsız, o sırada başka bir işyerinde hırsızlık yapan iki kişi ile karşılaştı. Hırsızlık anları ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızlık zanlılarının rahat tavırları pes dedirtirken, hırsızların karşılaşması ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

Hırsızlar tek tek yakalandı

İlginç görüntünün sosyal medyada gündem olması üzerine çalışma başlatan Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri klima ünitesini çalan hırsızın M.B., demir boru çalan hırsızın ise O.T. ve M.A.A. olduğunu tespit etti. Şahısları yakalamak için araştırma başlatan ekipler klima ünitesini çalan hırsız M.B.'nin 4 gün önce hırsızlık esnasında suçüstü yakalanarak gözaltına alındığını, sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandığını belirledi.

Aynı anda metruk bir binadan demir boru çalan hırsızlardan O.T. ise dün gözaltına alınırken diğer hırsız M.A.A.'da bu sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Hırsızlık anında karşılaşan 3 hırsız gözaltına alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Hırsızlık anında karşılaşan 3 hırsız gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement