Polis Pusu Kurdu! Aynı Evden İki Otomobil Çalan Hırsız Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Polis Pusu Kurdu! Aynı Evden İki Otomobil Çalan Hırsız Yakalandı

Çatalca ve Tekirdağ'da yazlıkçıların evlerine dadanan ve aynı evden üst üste iki araç çalan hırsız, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

09.09.2017 15:34  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çatalca ve Tekirdağ'da yazlıkçıların evlerine dadanan bir hırsız polis tarafından gözaltına alındı.

AYNI EVE DADANDI

Çatalca'da bir eve girerek aldığı kontak anahtarlarıyla aynı evden iki otomobil çalan şüphelinin çok sayıda sabıkası olduğu öğrenildi. Şüpheliyle birlikte çaldığı 3 lüks otomobil ele geçirildi.

Polis Pusu Kurdu! Aynı Evden İki Otomobil Çalan Hırsız Yakalandı

İKİ OTOMOBİLİ SIRAYLA ÇALMIŞ

Çatalca ve Marmara Ereğlisi'nde peş peşe üç lüks otomobilin hırsızlar tarafından çalınması üzerine polis tarafından soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmada Çatalca'da bir eve giren ve 50 bin liralık ziynet eşyası çalan hırsızın evde bulduğu kontak anahtarlarını alarak önce bir otomobili daha sonrada diğer otomobili sırayla çaldığı belirlendi.

Güvenlik kamera görüntülerinden eşkali belirlenen hırsızı yakalamak için bölgede pusu kuran Oto hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri şüpheli Serkan T.'yi başka bir eve girmeye çalışırken suçüstü yakaladı.

3 LÜKS ARAÇ ELE GEÇİRİLDİ

Yakalanan şüpheli Serkan T. nin yakalandığında kullandığı lüks aracı ise Tekirdağ'dan bir hafta önce çalmış olduğu ortaya çıktı. Oto Hırsızlık Büro amirliği ekiplerince yakalanan şüphelinin çaldıkları araca yine sahte plaka ve çalıntı plaka takarak gezdiğini belirtti. Polis şüpheliyle birlikte toplam 3 adet çalıntı lüks otomobil ele geçirdi.

ÇOK SAYIDA SABIKASI VAR

Öte yandan soruşturma sırasında şüpheli Serkan T.'nin daha önceden 20 kez hırsızlık suçundan polis tarafından yakalandığı ve hakkında işlem yapıldığı öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Polis Pusu Kurdu! Aynı Evden İki Otomobil Çalan Hırsız Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Pusu Kurdu! Aynı Evden İki Otomobil Çalan Hırsız Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement