Aynı fabrikadan çıkan şarkıların dönemi bitti - Son Dakika
Magazin

Aynı fabrikadan çıkan şarkıların dönemi bitti

Aynı fabrikadan çıkan şarkıların dönemi bitti

Feride Hilal Akın'ın Alman rap'çi BEKO (Berke Çetinkaya) ile seslendirdiği 'Bal', YouTube'da bir haftada 550 bin kez dinlendi.

19.12.2020 07:34  Güncelleme: 07:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Feride Hilal Akın'ın Alman rap'çi BEKO (Berke Çetinkaya) ile seslendirdiği 'Bal', YouTube'da bir haftada 550 bin kez dinlendi. Sosyal medyada paylaştığı şarkılarla tanınan, oyunculukta da şansını deneyen Akın'la sanat tutkusunu konuştuk...

Müzik maceranız nasıl başladı?

İlkokulda müzik korosuyla... Lisede devam etti. Yarışmalara katılıp dereceler aldım, ardından sahneye çıkmaya başladım. Sonra 15 saniyelik bir videoyla viral oldum. Ardından yapım şirketlerinden ve çeşitli sanatçılardan teklifler gelmeye başladı. YouTube'da kanalım da büyüyünce kendimi milyonlarca dinleyicinin önünde buldum.

Dizi oyunculuğuyla da şansınızı denediniz. Müziğin peşindeyken oyuncu olmak nereden çıktı?

Hayallerim ve gelecek planlarım hep müzik üzerineydi. Canım hocam Ersoy Güler'in dizi teklifiyle oyunculuk da ilgimi çekmeye başladı. Set maceram okul gibiydi. En başta şarkı söylemek gelse de başarılı bir sanatçı olmak için sanatın her dalına dokunmak istiyorum. Oyunculuk artık benim bir parçam.

'Bal' kısa sürede 550 bin kez dinlendi. Ne gibi tepkiler alıyorsunuz?

Yapımcılar ve sanatçılardan çok güzel yorumlar aldım. Yorumlardan ve dinleyici kitlemden çok memnunum. İşbirliği mesajları da alıyorum.

Pandemi bitince albüm gelecek

Müzik kariyeri yapmaya çalışan birçok dizi oyuncusu var. Başarılı buluyor musunuz?

Sesleri ve tarzları iyiyse kesinlikle destekliyorum. Kişiden kişiye ya da şarkının tarzına göre değişiyor ama başarılı bulduklarım var.

Sosyal medyada "Aleyna Tilki mi Feride Hilal Akın mı" gibi anketler yapılıyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Aleyna Tilki ile tarzınız benziyor mu sizce de?

Kıyasa gerek olmadığını düşünüyorum. Aleyna da kendi kariyer yolculuğunda çok başarılı ve benim tek amacım eşsiz sound'lar ortaya çıkarmakken tarzımızın benzediğini söylemem doğru olmaz. Kişileri değil daha çok yapacağım işi düşünürüm.

Sizi genelde 'featuring' parçalarda ya da single şarkılarda duyuyoruz. Kendi albümünüzü yapmak gibi bir planınız var mı?

Aslında 'Zehir Delisi', 'Bal' ve 'Yağmurlar', albümüm için hazırladığım parçalardı. Sonra single olarak yayımlamaya karar verdik. Pandemi rahatladığında ya da bittiğinde yurtdışında birkaç stüdyo ziyaretim olacak. Albüm de o haftalar içinde bitmiş olacaktır.

Hayatın güzelliklerini öpüp geçiyorum

Son birkaç yıldır sizin gibi sosyal medyadan parçalarını yayımlayıp popüler olan birçok isim var. Eski pop starların dönemi bitti mi?

Aynı fabrikadan çıkan şarkıların dönemi bitti. Kalıplar içindeki pop dönemi bitti. Eski ve yeni gibi bir ayrım yapmaktansa her dönemin getirdiği kaliteye odaklanmak önemli.

Renkli saçlarınızın yanı sıra videolarınızda giydiğiniz kıyafetlerle de konuşuluyorsunuz. Modayla aranız nasıl?

Bayılırım... Yıllardır ilgim var ve bu konuda çalışmalara başladık. Yakın bir zamanda kendi markam için hazırladığım koleksiyonu paylaşacağım. Bunlar işlerimde bana eşlik edecek. Hayranlarımın çok seveceğini düşünüyorum. Uzun zamandır bu konu üzerinde çalışıyorum. En sevdiğim kalıpları oluşturup içinde iyi hissedeceğim mükemmel ayrıntılar tasarlayacağım.

Twitter'da "Güzellik insanı öper, belirli bir zaman sonra gider. Ama onun bir bedeli var. Ödenir bu hayatta" sözlerini paylaştınız. Siz bu bedeli ödüyor musunuz?

Aşkım Kapışmak'ın bu sözünü bir muhabbet esnasında duydum. Çok hoşuma gitti ve ben de paylaştım. Yüzeysel bakmamaya çalışıyorum hayata. Gelip geçici olmayan gerçeklere odaklanıyorum. Güzelliği içimde beslemeye özen gösteriyorum. Etiketlere takılıp kalmadan hayatın güzelliklerini öpüp geçiyorum.

Resim, müzik ve dans üçgeni!

Karantinada vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bizim isteğimiz dışında gelişen bu dünya düzeninden biraz da olsa uzaklaşmak için resim, dans ve müzik üçgeninde ilerliyorum. Dans gibi beni özgür kılan alanlara odaklanıyorum. Dışarıdaki bu sıkışıklık hissini dans ederek pozitif bir duyguya dönüştürüyorum. Bu süreçte üretime odaklanıyorum. Krizi fırsata çevirmek için çalışıyorum ve işe yarıyor. Bir şey yapma çabası insanı diri tutuyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Aynı fabrikadan çıkan şarkıların dönemi bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.


Advertisement