Aynı kaderi yaşayan kardeşlerin babası: Annesi atmamıştır, kendi düşmüştür - Son Dakika
Güncel

Aynı kaderi yaşayan kardeşlerin babası: Annesi atmamıştır, kendi düşmüştür

Aynı kaderi yaşayan kardeşlerin babası: Annesi atmamıştır, kendi düşmüştür

Rize'de, 2 çocuğunu 4 yıl arayla yüksekten düşmesi sonucu kaybeden baba Medet Havuz konuştu.

15.11.2019 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de, 2 çocuğunu 4 yıl arayla yüksekten düşmesi sonucu kaybeden baba Medet Havuz konuştu. Eşiyle ilgili ihmal suçlamaları kabul etmeyen Havuz, "Kendimden şüphe ederim, eşimden etmem. Kesinlikle annesinin atmış olabileceği düşüncesini katılmıyorum. Çocuğun son dönemde çok hareketliydi, yerinde duramıyordu. Kendi düşmüştür" dedi.

Olay, salı günü Camiönü Mahallesi Menderes Bulvarı'ndaki 6 katlı apartmanda meydana geldi. En üst katta oturan Emine- Medet Havuz çiftinin kızları Fatma Nur, bilinmeyen nedenle pencereden düştü. Fatma Nur, ağır yaralanırken, olayı gören komşular, sağlık ekibine haber verdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, Fatma Nur'u ambulansla Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Fatma Nur Havuz, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. 2015 yılında, Fatma Nur 6 aylıkken, 4 yaşında olan ağabeyi Harun Havuz'un da aynı evin penceresinden düşerek, hayatını kaybettiği ve anne Emine Havuz'un psikolojik tedavi gördüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, kızın düştüğü sırada evde bulunan anne Emine Havuz, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

'KENDİMDEM ŞÜPHE EDERİM, EŞİMDEN ETMEM'Aynı kaderi yaşayan kardeşlerin babası Medet Havuz, DHA'ya konuştu. Eşinin kızıyla yakından ilgilendiğini anlatan Havuz, "Eşim kızımla çok yakından ilgileniyordu. Her şeyine koşuyordu. Ben ona bir bağırsam eşim hemen beni azarlardı. Eşimden asla küçük bir şüphem bile yok. Kendimden şüphe ederim, ondan şüphe etmem. Çocuğu ile çok ilgilidir. Sever, parka götürür, oynar. Benim eşim çocuğu için canını verir. Ben kendimden şüphe ederim, ondan şüphe etmem" dedi.Oğlunun daha önce yüksekten düşmesi nedeniyle balkon kapılarını sürekli kilitli ve kapalı tuttuğunu anlatan Havuz, "İlk çocuğun düştüğü gün de ben işteydim. Bu olaydan sonra ben balkonları sürekli kapalı tutarım. Bu olayda da kesinlikle balkondan düşme ihtimali yok, pencereden düştü. Balkon kapısını o sabah ben kendim kapattım. Çocuğumun acısı olduğundan dolayı, her sabah kalkıyorum balkon kapısını kontrol ediyorum. Polisler geldi,gösterdim. Balkon kilitli. İlk çocuk düştükten sonra alt katlara taşınmak için imkanım olmadı. Bir sene ev aradım imkanım olmadığından dolayı taşınamadık" diye konuştu. 'ÇOCUĞUM ÇOK HAREKETLİYDİ, YERİNDE DURAMIYORDU'Eşinin psikolojik ilaçlar kullandığını ifade eden Medet Havuz, "Eşim o gün evde yalnızdı. Bana 'camı ve halıları sildim. Sonra çocuğu bulamadım. Sonrasını da hatırlamıyorum' dedi. Eşim acısından ne yaptığını bilmiyor. Psikolojik ilaçlar kullanıyor ama herkes artık psikolojik ilaç kullanıyor. Eşim bu ilaçları evlendiğinden beri kullanıyor. Bunlar sinir krizi ilaçları. Eşimin acısı çok büyük. Ne derseniz ağlıyor. İçi kan ağlıyor. Onun da benim de içim yandı. Kesinlikle annenin atmış olabileceği düşüncesini katılmıyorum. Çocuklarına karşı benden daha duyarlı. Bu konuda en ufak bir tereddütüm yok. Son dönemde çok hareketliydi, yerinde duramıyordu. Çocuğum kendi düşmüştür" ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü----------

-Baba Medet Havuz ile röp.

Haber: Arzu ERBAŞ - Kamera: Mehmet Can PEÇE RİZE,

========================


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aynı kaderi yaşayan kardeşlerin babası: Annesi atmamıştır, kendi düşmüştür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti
    15:59 Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti

    Malatya'da Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Aksoy, ziyarette İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Özbay'a görevinde başarılar diledi. Özbay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçesin kentsel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak her projeyi desteklemeye çalışacaklarını kaydetti. Özbay, hayırlı olsun temennisinde bulunan Aksoy'a teşekkür etti.

  • Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması
    15:59 Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması

    Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen asayiş ve narkotik uygulamasında 3 bin 692 kişi ve 1377 araç sorgulandı, 33 şüpheli yakalandı.

  • Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi
    15:58 Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görevlerine seçilerek işbaşı yapan mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla toplantı düzenlendi. Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun ise muhtarların önemine vurgu yaparak, hizmetlerin daha nitelikli olması için muhtarlarla işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti.

  • Kayseri'de Fırtına Uyarısı
    15:55 Kayseri'de Fırtına Uyarısı

    Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri'de bu gece ve yarın fırtınanın etkili olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden fırtına şeklinde esmesi ve yer yer kuvvetli fırtına oluşması bekleniyor. Halkın olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

  • Bahar ayında Ağrı Dağı'na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu
    15:54 Bahar ayında Ağrı Dağı'na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu

    Birçok farklı ülkeden gelen yabancı turistler, bahar ayında kar, sis ve fırtınaya rağmen Ağrı Dağı'na tırmandı. Zirvede etkili olan dondurucu soğukta dağcılar zor anlar yaşadı, kaş ve kirpikleri tamamen buz tuttu.

  • Afyonkarahisar'da Kişisel Verileri Ele Geçirmek Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
    15:54 Afyonkarahisar'da Kişisel Verileri Ele Geçirmek Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

    Afyonkarahisar'da kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak suçundan 4 yıl 9 ay hapis cezası bulunan bir şahıs jandarma tarafından yakalandı. Aranan şahıs, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklandı ve ceza infaz kurumuna teslim edildi.

  • Kastamonu'da ahşap ev yangını
    15:54 Kastamonu'da ahşap ev yangını

    Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesine bağlı Denizgörülen köyünde Hikmet Yılmaz'a ait ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Ancak yangın sonucunda Yılmaz'a ait ev kullanılamaz hale geldi.

  • İzmir'de 27 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı
    15:53 İzmir'de 27 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı

    Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı geçiş düzenledikleri belirlenen M.O. ve H.O'yu takibe aldı. Şüphelilerin, düzensiz göçmenleri deniz yoluyla yurt dışına geçirecekleri bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, bir aracı İzmir'in Urla ilçesine bağlı Balıklıova Mahallesi yakınlarında durdurdu. Araçtaki 27 düzensiz göçmen yakalandı, 2 şüpheli gözaltına alındı. Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından sınır dışı edilirken, şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.


Advertisement