Aynı Okulu İkinci Kez Soyan Hırsız Polisten Kaçamadı - Son Dakika
3.Sayfa

Aynı Okulu İkinci Kez Soyan Hırsız Polisten Kaçamadı

Aynı Okulu İkinci Kez Soyan Hırsız Polisten Kaçamadı

ANTALYA'da daha önce hırsızlık yaptığı okulun kantininden bilgisayar ve fotoğraf makinesi çalan A.B., yakalandı.

23.10.2018 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'da daha önce hırsızlık yaptığı okulun kantininden bilgisayar ve fotoğraf makinesi çalan A.B., yakalandı.

Hırsızlık olayları, Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi'nde bulunan Ayten Çağıran Anaokulu kantininde meydana geldi. Gece yarısı anaokulunun kantinine giren hırsız ya da hırsızlar, iki bilgisayar ve 1 fotoğraf makinesini çalıp kaçtı. Hırsızlık olayını sabah işe gelen görevliler fark edip polisi aradı. Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarından hırsızın, daha önce de aynı okulda hırsızlık yapan A.B. olduğunu belirleyip gözaltına aldı. Sağlık kontrolünün ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen A.B.'in, çaldığı bilgisayarlar ve fotoğraf makinesini 100. Yıl Caddesi üzerinde bir işyerine sattığı belirlendi. Geri alınan fotoğraf makinesi ve bilgisayarlar sahibine teslim edilirken, A.B. adliyeye sevk edildi.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Aynı Okulu İkinci Kez Soyan Hırsız Polisten Kaçamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.


Advertisement